Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Walkstool

Walkstool er svensk producerede trebenede stole som er nemme at have med i naturen. Stolene er udviklet igennem mange år, og består af letvægts materialer som gør stolene utrolig lette. Derudover kan stolene klappes sammen så de samlet set fylder minimalt. Dette er særdeles anvendeligt når man skal have dem med på tur eller med på jagten.

Hos Outdoor Adventure forhandler vi Walkstool fordi produkterne kvalitetsmæssigt er i top. Vi har over 30 års erfaring fra branchen og kan rådgive dig til det helt rigtige køb. Du får altid 30 dages fuld returret og vi sender hurtigt og billig til hele Danmark. Husk at se nærmere på vores praktiske outdoorudstyr eller lad dig friste af vores jagtudstyr !

Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Producent
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
7 varer
30
60
90
Alle
30
60
90
Alle


Hvem er Walkstool?

Walkstool er en svensk opfindelse, og den første model kom på markedet tilbage i 1997, Walkstool har altså over 20 års erfaring i at producere den eneste trebenede skammel i verden med teleskopben, patenter og varbeskyttelse. Walkstool sælges i over 45 lande verden over, og er særlig populær i Tyskland og USA. Walkstool findes i 6 forskellige modeller, Walkstool Comfort og Walkstool Basic. Fælles for de to Walkstool versioner gælder, at de kommer med 2 siddeindstillinger, med og uden at folde underbenene ud, sådan at du kan justere højden efter dit ønske. 

Walkstool kan bruges i mange forskellige sammenhæng, såsom fotografer, jægere, fiskere, fuglekiggere, astronomer, outdoorentusiaster generelt, professionelle arbejdere som elektrikere der arbejder i vansklige situationer mf. De fleste personer vil på et tidspunkt finde Walkstool særdeles anvendelig. Walkstool er derfor en perfekt gave, da Walkstool er et produkt der vil værdsættes af alle, uafhænigt af alder og køn. Walkstool er let, kompakt og tilbyder en overlegen komfort. Sammenklappet fylder Walkstool ikke mere end en termokande, hvilket gør det let at medbringe Walkstool. 

Walkstool Basic vs. Comfort

Som nævnt findes Walkstool i 2 varianter: Comfort og Basic. Fælles for dem begge gælder at de er produceret i Sverige, og at kvaliten er i top for at sikre dig en friluftsstol du kan stole på gang på gang. For at du kan finde den Walkstool som passer til dig og dit behov, kommer her en lille gennemgang af de forskellie modeller af Walkstool. 

Walkstool Basic

Walkstool Basic kommer i 2 størrelser: 50cm og 60cm. Walkstool Basic kommer med normal størrelse fødder, ben af aluminium i en flot pulverlakeret mørkegrå farve, som matcher sædet der er ca. 20% større end ligende modeller på markedet. 

Walkstool Comfort 

Walkstool comfort kommer i 4 størrelser: 45cm, 55cm, 65cm og 75cm. Walkstool Comfort kommer med ekstra store gummi fødder som sikrer dig at du ikke synker ned i underlaget, sorte overben, underben i anodiseret aluminium og en stor sædestørrelse. Alle Walkstool Comfort modellerne kommer med en praktisk taske, som du kan opbevare og bære din Walkstool i. Walkstool Comfort er derfor til dig der ønsker den ultimative komfort. 

Hvordan adskiller Walkstool Basic og Comfort fra hinanden? 

Walkstool Basic og Camfort minder langt hen ad vejen om hinanden, og man kan tildels sige du får det samme om du vælger den ene eller den anden, da begge modeller vil give dig muligheden for et behageligt hvil på din tur. Men hvorfor skal du så vælge at give mere for en Walkstool Comfort, hvis der alligevel ikke er en forskel? Den største forskel på de 2 modeller er sæderne, sædet på Walkstool Comfort er væsentlig større, og derudover er fødder på Walkstool Comfort også væsentlig større og det giver dig som nævnt den fordel at du ikke synker ned i f.eks. vådt græs. Walkstool Comfort er derfor til dig som ikke vil gå på kompromis med din komfort, og som ofte vil benytte stolen i længere tid ad gangen. 

Køb din Walkstool online eller i showroom 

Du finder hele vores udvalg af Walkstool online her på siden, vi har billig og hurtig levering. Er du stadig i tvivl om hvilken stol du skal vælge, er du naturligvis velkommen til at kontakte os, eller ringe til os på 70 60 55 01 - vi har over 30 års erfaring i branchen, så vi kan uden tvivl hjælpe dig til det rette valg af Walkstool. Du er også velkommen i vores showroom som er beliggende på Kværkebyvej 30, 4100 Ringsted. Her kan du i rolige omgivelser få den vejledning du har brug for, for at finde din nye Walkstool.