Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Båludstyr

Er du en rigtig outdoorentusiast som holder af at age på længere ture i det fri, hvor du selv skal tilberede din mad? Så frygt ej, vi har samlet alt hvad ud har brug for af båludstyr, så du let kan lave mad i det fri. Vores båludstyr består af en lang række produkter af den bedste kvalitet, så du kun skal sikre dig om at nyde maden. Du finder ekstra lange madredskaber så du ikke brænder dig når du laver maden, trefødder du kan sætte din pande eller gryde på, da du ikke kan sætte dem direkte på bålet.

Husk også at se vores udvalg af spisegrej så du har noget at nyde din bålmad på.

Filtrer
Kategori
  1. 5 varer
  2. 18 varer
  3. 3 varer
Producent
  1. 1 vare
  2. 2 varer
  3. 3 varer
  4. 15 varer
  5. 1 vare
Pris
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Producent
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
22 varer
30
60
90
Alle
30
60
90
Alle


Praktisk båludstyr 

Når sulten melder sig i naturen og der er langt til den nærmeste pølsevogn, må man selv i gang med at lave maden. Der er flere måder du kan vælge at gøre det på, men mange vil nok ty til at lave et bål. Et bål er perfekt til at tilberede mad på, og til at holde varmen ved i de kolde måneder eller en sensommeraften. Skal du lave mad på bål, må du have det rette båludstyr. Du vil få brug for en pande og/eller en gryde, måske en grillrist, en trefod til at sætte dit båludstyr på, eller til at hænge gryden op i. Vi anbefaler også du benytter dig af redskaber til bål, da de typisk er med ekstra langt skaft, så du let kan nå ind over bålet uden at brænde dig. Listen af båludstyr er lang, og det er ikke sikkert du har brug for det hele til at starte med, men med tid, hvis du er en rigtig outdoorentusiast, kan det være rart at have forskelligt båludstyr på lager. Vi har sammensat et bredt udvalg af praktisk båludstyr i høj kvalitet, da vi ved at dit båludstyr er nødt til at fungere, da du bare kan hente en ny når du er langt væk hjemmefra.

Køb båludstyr online hos Outdoor Adventure

Hos Outdoor Adventure finder du alt hvad du har brug for af båludstyr. Drømmer du om fjerne lande med en rygsæk, spejderlejr, mad i det fri med din familie eller drømmer du om en fjerde ting, så har vi alt inden for båludstyr. Vores sortiment af båludstyr består af et bredt udvalg af produkter i forskellige størrelser og priser, så du finder helt sikkert noget der kan matche dine behov og ønsker. Har du spørgsmål til os eller vores produkter, så kontakt os gerne eller ring til os på 70 60 55 01. Vi står klar til at guide og hjælpe dig på vej til dit næste køb. Du har også mulighed for at besøge os i vores showroom beliggende på Kværkebyvej 30, 4100 Ringsted. Her har du mulighed for at stille os spørgsmål, se vores produkter og i nogen tilfælde også afprøve dem.