Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Peltor Høreværn

Det siger sig selv. Når man færdes i støjende omgivelser skal man beskytte sine ører. Med Peltor høreværn er du sikker på at få den beskyttelse du har behov for. Vælger du et elektronisk høreværn fra Peltor er du sikker på samtidig også at kunne høre hvad der foregår omkring dig.

Peltor Høreværn - Kvalitet frem for alt

Peltor har produceret høreværn i over 50 år og har derfor et kæmpe knowhow indenfor høreværn. Der sker hele tiden en rivende udvikling indenfor primært elektroniske høreværn og Peltor er helt fremme i denne udvikling. Med et Peltor høreværn er du garanteret kvalitet og design helt i top. Specielt anbefaler vi du kigger nærmere på Peltor Sporttac jagthøreværn, som er brugt verden over til både jagt, fritid og erhverv. Du kan se alle de imponerende produkter fra Peltor på deres officielle hjemmeside.

Køb Peltor høreværn online hos Outdoor Adventure

Ønsker du et godt og gennemprøvet høreværn til jagt, kan vi absolut anbefale Peltor høreværn. Her får du fuld valuta for pengene og kvalitet frem for alt.

Hos Outdoor Adventure ønsker vi at tilbyde dig et stort program af Peltor høreværn. Vælger du at købe dit nye høreværn hos os sender vi det naturligvis billigt og hurtigt til hele Danmark. Husk du kan benytte dig af vores 30 dages fortrydelsesret hvis du fortryder dit køb.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.