Ballistol olie

De seneste 100 år har BALLISTOL produceret deres imponerende produkter. Igennem tre generationer har BALLISTOL videreudviklet deres smøremiddel til det produkt vi kender idag. BALLISTOL er kendt af alle jægere som et imponerende smøremiddel der samtidig vedligeholder dit våben. BALLISTOL kan fåes i mange varianter, herunder både som smøremiddel samt spray. Se alle BALLISTOL produkter på deres officielle hjemmeside.

Køb Ballistol olie online hos Outdoor Adventure

Hvis du vedligeholder dit våben jævnligt med BALLISTOL er du sikker på altid at have et funktionsdygtigt våben, der samtidig er pænt og rent. Se nærmere på vores udvalg af våbenolie og rensesæt til dit våben, eller lad dig friste af vores udvalg af jagtudstyr.

Vi sender naturligvis dit nye BALLISTOL produkt fragtfrit til hele Danmark, skynd dig at se vores brede udvalg af smørelse til dine våben.

Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden

HVEM OG HVAD ER BALLISTOL?

Ved begyndelsen af 1900-tallet begyndte den tyske kejserlige hær at kigge efter en olie, der kunne bruges til at rengøre og vedligeholde de metalliske dele af et rifler, samtidig med at man beskytter træmaterialet og en soldaters læderudstyr. For at udvikle denne olie militær kontraktmed Friedrich Klever og hans søn Dr. Helmut Klever, professor i kemi ved Karlsruhe Tekniske Universitet. 

I 1904 lykkedes Dr. Helmut Klever at producere den specielle sammensætning, som han kaldte "Ballistol" (fra ordene "ballistisk" og "oleum", det latinske ord for "olie"). Det blev hurtigt indlysende, at denne nye "ballistiske olie" virkelig havde fantastiske evner, og i 1905 testede og vedtog den kejserlige hær Ballistol, som blev brugt indtil 1945. Derefter var rygtet nået vidt omkring, og inden for et årti var jægere, sejlere , vandrere og udendørsmænd i Tyskland, Østrig og Schweiz konverteret til at bruge denne nye "mirakel olie".

ET GRØNT PRODUKT OG HUD SIKKERT!

Ballistol bekymrer sig om vores planet, og derfor er Ballitol forpligtet til at producere et miljøvenligt produkt. Med Ballistol kan du smøre, trænge ind, rense, beskytte og bevare dit udstyr uden at forurene miljøet. Ballistol er biologisk nedbrydelig, og hverken brug eller bortskaffelse vil forurene vores luft eller vand. Dens naturlige nedbrydning vil ikke producere biprodukter, der er skadelige for miljøet. 

Aerosoldrivmidlet er en propan / butanblanding, der ikke indeholder CFC'er. Derudover er Ballistol ikke-kræftfremkaldende og Ballistol holder din hud sikker. Du kan læse mere på Ballistol.de