Welter Optik

Welter har i mange år produceret sigtekikkerter i rigtig god kvalitet. Nu er Welter kommet med håndkikkerter i suveræn kvalitet og med op til 30 års garanti. Der er ingen tvivl om at en håndkikkert fra Welter er perfekt til både jagt, fritid og all-round brug. Welter er en af vores bedst solgte kikkerter til all-round brug, de findes i to serier hhv. CL og HD.

Køb Welter kikkerter online hos Outdoor Adventure idag !

Er du i tvivl om hvilken kikkert du skal vælge, er vi altid klar til at hjælpe dig. Hos Outdoor Adventure har vi over 30 års erfaring med bl.a. håndkikkerter, outdoorudstyr og jagtudstyr, og du får altid hurtig og billig levering når du handler online hos OutdoorAdventure.dk

Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden
  1. Welter CL 8x42

    895,00 kr
  2. Welter HD 10x42

    1.399,00 kr
Vis som Gitter Liste

2 varer

pr. side
Faldende orden

WELTER MEGET FOR PENGENE!

Welter er et brand der er værd at se nærmere på! Welter har et godt udvalg af forskellige kikkerter og køre med to serier, den basale som er CL serien, som giver utroligt med for pengene. Derudover giver CL serien også 10 års garanti, som i sig selv er det meget stort plus. HD serien er klassen over Cl, den tilbyder hele 30 års garanti, som sige noget om selve brandet Welter. Welter er prisvenlig og sælger en masse gode ALL AROUND kikkerter til dig som vil have noget der fungere.

Se også vores rengøring af optik, så du kan holde din nye kikkerter ren og pæn eller se vores udvalg af Hawke kikkerter nu og lad dig friste.