Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Sky-watcher

Sky-Watcher er, som der kan læses ud af navnet, en producent af stjernekikkerter, der giver dig en fremragende mulighed for at studere nattehimlen. Sky-Watcher er blevet til med en mission om at skabe højkvalitets og overkommelige teleskoper til alle. Sådan at nattehimlen kan være til rådighed for alle der kunne have en interesse i den. Du kan finde et bredt udvalg af Sky-Watcher teleskoper her hos Outdoor Adventure, skulle du have brug for hjælp er du velkommen til at kontakte os online, eller ringe til os på 70 60 55 01

Filtrer
Producent
  1. 1 vare
Objektivdiameter
  1. 1 vare
Teleskop type
  1. 1 vare
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Producent
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
1 vare
30
60
90
Alle
30
60
90
Alle


Hvem er Sky-Watcher? 

David Shen er grundlægger af Sky-Watcher, han var en poleringstekniker der arbejdede på et forskningsinstitut indtil han droppede sit arbejde for at dykke ned i sin passion for astronomi. Siden han var barn har han været dybt fascineret af planeter og stjerner, og da teleskoper tidligere kun var tilgængelige for de få, besluttede han at gøre noget ved det. Derfor bygger Sky-Watcher i dag overkommelige og højkvalitets teleskoper til alle, så flere mennesker kan få mulighed for at studere stjernehimmlen.

David har nu levet af at producere optik siden 1990'erne og bestræber sig stadig på at forbedre kvaliteten af produkterne og reducere omkostningerne med det mål om at designe og producere overlegne teleskoper til alle astronomi-entusiaster verden over. David lever efter mottoet "Innovér løbende, og udfordre altid dine grænser".

Køb Sky-Watcher online eller i showroom 

Du finder et bredt udvalg af stjernekikkerter fra Sky-Watcher online hos Outdoor Adventure. Køber du online hos Outdoor Adventure får du billig fragt og hurtig levering. Skulle du have spørgsmål til os, vores produkter eller have brug for hjælp til at finde den rette stjernekikkert, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os eller ringe til os på 70 60 55 01. Vi sidder klar bag skærmen og røret til at hjælp og guide dig på vej. Vil du gerne afprøve forskellige modeller, se hvordan de er monteret eller andet er du velkommen i vores showroom. Vores showroom er beliggende på Kværkebyvej 30, 4100 Ringsted. Her kan du i rolige omgivelser finde din nye stjernekikkert fra Sky-Watcher !