Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Grubs Støvler

Grubs er kulminationen på over 200 års innovativ udvikling af støvler og fodtøj. Det hele startede i 1776, hvor Samuel Foster begyndte at designe fodtøj og siden er firmaet gået i arv flere gange. Idag producerer Grubs bl.a. kvalitets støvler til jagt og fritid. Mange af modellerne har den innovative Vibram® sål og er suveræne til at benytte i naturen. Du kan se nærmere om alle deres produkter på www.grubsboot.com.

Når du køber Grubs støvler hos Outdoor Adventure sender vi naturligvis med billig fragt og hurtig levering til hele Danmark. Vi har 30 dages fuld returret og ikke mindst over 30 års erfaring fra branchen. Derfor kan vi rådgive dig til det helt rette valg af udstyr. Husk også at se nærmere på vores store udvalg af outdoorudstyr og jagtudstyr, eller lad dig friste af vores altid gode tilbud.

Filtrer
Producent
  1. 1 vare
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Producent
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
1 vare
30
60
90
Alle
30
60
90
Alle


Grubs neoprenstøvler til jagt og fritid

Grubs Frostline og Snowline er begge serier af støvler med neoprenskaft som er bøjeligt og behageligt at gå med. Støvlerne har en god pasform og er udstyret med Vibram sål, som sikrer et godt fast greb i underlaget.

Historien bag Grubs går mange år tilbage og virksomheden har rødder i blandt andet Reebok, som familien bag Grubs var med til at stifte i 1960. Tilbage i 2000 begyndte David Foster at udvikel neopren støvler i mange forskellige designs og siden da er udviklingen fortsat til et stort sortiment af støvler.

Når du køber Grubs Frostline og Snowline hos Outdoor Adventure får du altid hurtig og billig levering, samt 30 dages fuld returret. Du er altid velkommen i vores showroom i Ringsted, hvor du kan se vores udvalg af praktiske Grubs støvler.