Grubs Jagtstøvler

Grubs er kulminationen på over 200 års innovativ udvikling af støvler og fodtøj. Det hele startede i 1776, hvor Samuel Foster begyndte at designe fodtøj og siden er firmaet gået i arv flere gange. Idag producerer Grubs bl.a. kvalitets støvler til jagt og fritid. Mange af modellerne har den innovative Vibram® sål og er suveræne til at benytte i naturen. Du kan se nærmere om alle deres produkter på www.grubsboot.com.

Når du køber Grubs støvler hos Outdoor Adventure sender vi naturligvis gratis til hele Danmark. Vi har 30 dages fuld returret og ikke mindst over 30 års erfaring fra branchen. Derfor kan vi rådgive dig til det helt rette valg af udstyr. Husk også at se nærmere på vores store udvalg af outdoorudstyr og jagtudstyr, eller lad dig friste af vores altid gode tilbud.

Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side
Faldende orden
  1. Grubs Frostline 5.0

    Fra 739,00 kr
Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side
Faldende orden

Grubs neoprenstøvler til jagt og fritid

Grubs Frostline og Snowline er begge serier af støvler med neoprenskaft som er bøjeligt og behageligt at gå med. Støvlerne har en god pasform og er udstyret med Vibram sål, som sikrer et godt fast greb i underlaget.

Historien bag Grubs går mange år tilbage og virksomheden har rødder i blandt andet Reebok, som familien bag Grubs var med til at stifte i 1960. Tilbage i 2000 begyndte David Foster at udvikel neopren støvler i mange forskellige designs og siden da er udviklingen fortsat til et stort sortiment af støvler.

Når du køber Grubs Frostline og Snowline hos Outdoor Adventure får du altid hurtig og gratis fragt, samt 30 dages fuld returret. Du er altid velkommen i vores showroom i Ringsted, hvor du kan se vores udvalg af praktiske Grubs støvler.