Sordin 

Sordin er svenske høreværn af den bedste kvalitet, til dig der gerne vil passe på din hørelse. Sordin leverer et bredt udvalg af aktive og passive høreværn, så du vil uden tvivl kunne finde en der passer til dig og som kan matche dit behov. 

Har du brug for hjælp til at finde dit Sordin høreværn er du velkommen til at kontakte os eller ringe til os på 70 60 55 01 - vi sidder klar til at guide dig, og med over 30 års erfaring, kan vi uden tvivl hjælpe dig. 

Vis som Gitter Liste

3 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

3 varer

pr. side
Faldende orden

Hvem er Sordin? 

Sordin leverer innovative, højkvalitets og rationel produktion af sikkerhedsprodukter. Hos Outdoor Adventure finder du et bredt udvalg af Sordin høreværn. Det gør du fordi Sordin er en førende producent af personlige værnemidler over nakken. 

Sordin er svensk, og de har mere end 30 års erfaring med af udvikle, fremstille og sælge personligt beskyttelsesudstyr over nakken. Sordin er en global virksomhed, og et naturligt valg for langt de fleste professionelle brugere, som forventer høj kvalitet og ikke mindst teknologi. 

Sordin producere løbende deres produkter, for at de kan udvikle og tilpasse deres produkter efter input fra slutforbrugerne, som Sordin ser som den vigtigste informationskilde. 

Høreværn fra Sordin er komfortable at have på, samt har en komfortabel øreplads inde i tætningsringen. Et moderne og attraktivt design, med en blød justering for perfekt pasfrom. Derudover garanterer Sordin dæmpningsniveauer i deres høreværn. 

Køb Sordin online eller i showroom

Du finder hele vores udvalg af Sordin online her på siden. Vi har naturligvis skarpe priser på hele udvalget, billig og hurtig fragt. Har du brug for hjælp til at finde det helt rigtige par Sordin høreværn, er du velkommen til at kontakte os eller ringe til os på 70 60 55 01 - vi har over 30 års erfaring i branchen, så vi kan uden tvivl guide dig til det rette valg af Sordin høreværn. Vil du gerne afprøve forskellige modeller af Sordin høreværn inden du træffer dit valg, er du velkommen i vores showroom beliggende på Kværkebyvej 30, 4100 Ringsted. Her kan du i rolige omgivelser finde det par Sordin høreværn som matcher dit behov og ønsker.