Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Outdoor

Er du på udkig efter godt Outdoorudstyr er du kommet til det rette sted! Vi har et bredt udvalg af produkter som er uundværlige hvis du er glad for at befinde dig i det fri. Du finder outdoorudstyr til overnatning i kategorien sovegrej som indeholder soveposer, liggeunderlag mm. Spise- og kogegrej til når sulten eller tørsten melder sig på din outdoor tur, lygter til de mørke tider og meget andet. Vores udvalg af outdoorudstyr er i god kvalitet, da vi ved du ikke har en backup med når du befinder dig i det fri. Derfor må du kunne stole 100% på dit udstyr. Vi har over 30 års erfaring i branchen, så stol på os til at udvælge udstyret, så kan du koncentrere dig om at nyde dit eventyr !

Se også vores store udvalg af kikkerter, så er du klædt godt på til nye eventyr outdoor ! 

Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Producent
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
Varer 31-60 af 138
30
60
90
Alle
30
60
90
Alle


Praktisk Outdoor udstyr

I denne kategori finder du alt hvad du har brug for til at få gode oplevelser Outdoor. Om du er til lange vandreture i norske fjelde, jagt i New Zealand, kanoture i Sverige eller bare en rigtig outdoorentusiast der elsker at tilbringe tid i den danske natur, finder du helt sikkert noget fedt udstyr her på siden! Vi har alt fra praktisk beklædning, spise- og kogegrej, bagage, sovegrej og meget meget mere. Så du kan være sikker på du har alt hvad du skal bruge for at kunne drage på nye spændene eventyr outdoor, uanset hvor din næste tur går hen. Fælles for alt vores outdoor gælder, at det er udstyr i høj kvalitet. Hos Outdoor Adventure går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, da vi mener det er noget af det vigtigste. Vi elsker selv at tage på eventyr i det fri, og vi ved næsten ikke noget værre end hvis udstyret ikke holder. Det lægger os derfor helt naturligt at kigge på kvaliteten når vi udvælger produkter. Vi har over 30 års erfaring i branchen, så vi ved hvad vi skal kigge efter for at finde det helt rigtige grej. Du kan derfor læne dig tilbage i stolen med god ro når du shopper outdoorudstyr online hos os, og drømme dig til alle de mange eventyr du skal på med dit nye udstyr.

Spise- og kogegrej til outdoor

I kategorien spise- og kogegrej finder du alt hvad du har brug for, for at kunne indtage et måltid outdoor. For hvem har egentlig sagt, at et måltid i det fri handler om at gå på kompromis og skal være en dårlig klumpet pulverkartoffelmos eller en gammel varm leverpostejmad? Du har i hvert fald ikke hørt det fra os! Hvis der er noget vi ikke går på kompromis med, så er det vores proviant. Vi mener faktisk det er noget af det vigtigste, for uden vand og drikke duer helten ikke, og det gælder også dig. Du kan ikke bestige de højeste bjerge, eller vilde floder uden at have kræfterne til det. Det ved du naturligvis godt, og derfor har du muligvis også allerede gjort dig tanker omkring hvad din proviant skal bestå af. Som et led i den proces, skal du også gøre dig overvejelser omkring hvilket spise- og kogegrej du skal medbringe. I denne kategori finder du fedt udstyr der kan gøre madlavning outdoor til den rene barnemad.

Bagage til Outdoor ture

Om du skal på lange eller korte ture outdoor har du brug for en form for bagage til at transportere dit udstyr. I denne kategori finder du et bredt udvalg af forskellige bagage, som rummer forskellige bagage former, så du finder helt sikkert en taske der passer til dine behov og ønsker. Der er små rygsække som er perfekte til dagsture, store rygsække som kan rumme en hel masse, men som stadig sidder godt så du ikke får ødelagt din ryg på vandretur. Vi har også de helt store rummelige duffels, som er helt igennem geniale til transport af udstyr på længere ture.

Lygter til Outdoor

Er du glad for at befinde dig outdoor efter solnedgang? Det er de færreste som syntest det er fedt at befinde sig i en mørk skov efter mørkets frembrud, så skulle det da lige være fordi det var rundt om et bål eller med en god kraftig lygte ved hånden. I denne kategori finder du et bredt udvalg af lygter til outdoor. Vi har lommelygter og pandelamper, genopladelige eller med batteri. Vi har kraftige lommelygter der kan lyse en eng op, svagere lygter som kan lyse en specifik ting op. Pandelamper til løb, pandelamper til gåtur med hunden mf. Uanset hvilken lygtetype du søger, finder du helt sikkert en lygte der passer til dine behov og ønsker her.

Beklædning til Outdoor

Er du til varme himmelstrøg, kolde lande eller nyder du outdoor ture i det danske land der byder på lidt af det hele, må du være godt klædt på. Beklædning til outdoor spænder bredt, da vejret kan byde på meget forskelligt, må du som outdoorentusiast også have mange forskellige beklædningsformer. Du finder det hele i vores kategori beklædning, her er alt fra varme støvler der kan holde dine fødder varme ned til -40 grader, til praktiske bukser der kan lynes af på midten så du får et par lange og korte bukser i et par. Vores beklædning til outdoor er naturligvis af høj kvalitet, da vi ved at du som en rigtig outdoorentusiast vil byde det på lidt af hvert. Du kan derfor stole trygt på, at hvis du køber beklædning hos os, er det i god kvalitet så du ikke pludselig står med numsen bar i det fri ;-)

Knive & Tools til Outdoor

Er der noget man ikke vil gå ned på når man skal på eventyr outdoor er det Knive & Tools. Det er aldrig til at vide hvornår man pludselig får brug for en kniv eller et redskab i det fri. Det er praktiske redskaber, som kan hjælpe dig i mange forskellige situationer. Der findes mange forskellige slags knive og tools, nogle er mere specifikke end andre, derfor finder du alt fra slagtesæt til gode all-round knive eller multitools. Vi har samlet et bredt udvalg af knive og tools til outdoor, så du finder helt sikkert et produkt der kan matcher dine behov og ønsker. Knive og tools findes i mange forskellige prisklasser, og det er klart at alt efter hvor stor en outdoorentusiast du er, er der forskel på hvor ofte du skal bruge dit udstyr og måske derfor også forskel på hvor meget du er villig til at ofre på knive og tools. Vi har sørget for vores sortiment rummer det hele, så du kan være klar til at tage på tur outdoor.

Sovegrej til Outdoor

Skal du på længere ture outdoor, kan det indeholde overnatning i det fri. Det kan også være du har bestilt overnatning på et vandrehjem eller et andet sted du ved du kommer forbi. Uanset er det rart at have sovegrejet i orden, så du er sikker på du har et sted at overnatte, og en dejlig varm sovepose du kan putte dig i natten igennem. Vi har samlet et bredt udvalg af sovegrej til outdoor, så du kan få en god nats søvn, hvilket man bestemt ikke skal undervurdere når man skal være klar næste dag til f.eks. at vandre videre op ad bjerget. Vi har praktiske liggeunderlag så du ikke vågner med ondt i ryggen eller nakken fordi du har ligget forkert. Nogle af vores liggeunderlag kommer sågar med livstidsgaranti, og det er selv om det er lufts liggeunderlag.

Køb Outdoor udstyr online eller i showroom

Du finder hele vores store udvalg af outdoor udstyr online her på siden. Vi har opdelt det i forskellige kategorier så du nemt kan filtrere efter det du søger. Er du i tvivl om hvad du får brug for til din tur, har du spørgsmål til os, vores produkter eller andet, kan du altid kontakte os her, eller ringe til os på 70 60 55 01. Vi sidder klar bag tasterne og røret til at hjælpe og guide dig på vej til det helt rigtige outdoor udstyr, så du er klar til alle de mange eventyr der venter outdoor. Vi har over 30 års erfaring, så vi ved hvad der rør sig når det gælder udstyr til outdoor. Vi giver dig altid skarpe priser, og hvis du vælger at handle online, får du altid billig fragt og hurtig levering. I vores showroom har du b.la mulighed for at teste vores produkter så du er sikker på at du får det helt rigtige udstyr. Der er altid kaffe på kanden og tid til du kan dele dine eventyr med os eller stille spørgsmål. Vi glæder os til at tage i mod dig !