Knive til outdoor 

Er du på udkig efter en god kniv til outdoor brug, så er du kommet til det rette sted. Vi har samlet et bredt udvalg af knive, af den bedste kvalitet på markedet. Vi har knive i forskellige størrelser og skafter, så du finder helt sikkert en der matcher dine behov og ønsker. Er du i tvivl om hvilken kniv du skal vælge, kan du altid spørge os. Vi har mange års erfaring i branchen, mere end 30 år, og vi har en bred viden inden for området. Søger du en bestemt kniv, men du kan ikke finde den her på siden, så vil vi gerne prøve at skaffe den til os. Skal vi skaffe din næste kniv, eller har du spørgsmål, så kontakt os her, eller ring til os på 70 60 55 01.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Knive til outdoor

Når du tager på tur i det fri, er det altid godt at være forberedt på forskellige udfordringer der kan dukke op undervejs. Vejret kan spille en rolle i din påklædning, din oppakninger afhænger typisk af hvor lang en tur du skal på, men der er også et par ting der typisk går igen, uanset hvilken tur du skal på og uanfægtet længden af turen. Det er altid rart at have proviant med, kikkert, lygte og en kniv. En kniv til outdoor kan både være en kniv med fastskaft, men det kan også være en mindre lommekniv som typisk vil være en foldekniv. I denne kategori finder du et udvalg af knive med fastskaft. En kniv er altid bekvem at have med, du ved aldrig hvornår du pludselig står og mangler en. Det kan være du støder på et dyr i nød, som måske sidder fast i et hegn, så det rart at kunne skære det fri, eller måske det er en lille fugl der har brug for at få taget livet. Det kan også være i er på lejrtur og der rundt om bålet skal grilles skumfiduser, så er det rart at kunne snitte sig en pind til formålet. Knive med fastskaft har typisk et bedre greb og føles med modstandsdygtige, da de ikke har det knæk som en foldekniv har.

 

Vedligeholdelse af knive til outdoor

Vores udvalg af knive er af den bedste kvalitet, køber du en kniv hos os, får du derfor en kniv du kan bruge gang på gang, år efter år. Det eneste det kræver af dig, er at du husker at vedligeholde den. En kniv er bare bedst når den er kniv skarp, vi ved i hvert fald ikke noget værre end en sløv kniv som næsten skal masses igennem. Vi anbefaler du ser vores udvalg af slibesæt, så er du klar til at vedligeholde din kniv når den begynder at vise tegn på at være sløv. Vores bedst sælgende knivslibesæt er fra Lansky. Det er et knivskarpt sæt der sikrer dig du kan slibe din kniv i den vinkel som du ønsker. Er du i tvivl om hvordan du benytter sættet, har vi lavet en trin for trin guide, som vi har samlet i et blogindlæg, Guide til knivslibning med Lansky.

 

Find knive til outdoor online eller i showroom

Du finder hele vores store udvalg af knive online her på siden. Vi har et bredt udvalg af knive, og du kan let navigere rundt i vores udvalg og filtrere efter ønsker. Har du spørgsmål til os, vores produkter eller hvilken kniv du skal vælge til et bestemt formål, så tøv endelig ikke med at række ud til os. Du kan kontakte os her, eller du kan ringe til os på 70 60 55 01. Vi sidder klar bag tasterne og bag røret til at guide og hjælpe dig på vej til det rigtige køb. Vi har over 30 års erfaring i branchen, så vi har en bred viden inden for kategorien outdoor. Vil du gerne prøve at holde din kniv inden du træffer dit valg er du velkommen til at besøge os i vores showroom. Vi står klar til at tage imod dig, og det vil være vores største glæde, i samråd med dig, at finde frem til dig valg af kniv.