Multitools

Som navnet antyder er et Multi-Tool et multifunktionsværktøj med mange forskellige funktioner i en kompakt størrelse. Der findes derfor ikke en anledning hvor multitools ikke er velegnet, og multitools er derfor altid rare at have i baglommen, bæltet, nøglebundet eller et andet let til gængeligt sted, når man skal i skoven, på jagt, camping eller andre praktiske situationer. Hos Outdoor Adventure finder du et bredt udvalg af multitools, så du kan let finde den multitool der passer til dine behov og ønsker.

Husk at se hele vores udvalg af Knive & Tools eller lad dig friste af vores beklædning til outdoor, så er du klar til eventyr outdoor !

 

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Stort udvalg af multitools

Hos Outdoor Adventure har vi altid fokus på at kunne tilbyde vores kunder et bredt udvalg i de forskelige produktkategorier af den bedste kvalitet, hvilket denne side også understøtter. Med multitools fra Outdoor Adventure er du sikret den bedste kvalitet, så hvis du vælger at købe din nye multitool hos os, får du en tro følgesvend for livet. Vores sortiment af multitools er stort, så du finder helt sikkert et multitool der matcher dine behov og ønsker. Vi ved at det er nødvendigt med et stort udvalg, da multitools dækker mange behov, og behovet afgør hvilket multitool der er det rette for dig. Vores sortiment af multitools rummer kendte brands, som er de førende på markedet. De gør vores udvalg rummeligt på mange parameter, du finder noget til alle behov og pengepunge. Vi har modeller til alle udfordringer, så du kan roligt gå på opdagelse i vores sortiment af multitools.

Køb multitools online eller i showroom

Du finder hele vores udvalg af multitools online her på siden. Hos Outdoor Adventure får du altid skarpe priser, billigt fragt og hurtig levering. Vi har over 30 års erfaring i branchen, så vi kan rådgive dig til det helt rigtige valg af produkt der matcher dine behov og ønsker. Du kan altid kontakte os her, eller ringe til os på 70 60 55 01. Vi sidder klar bag tasterne og røret til at hjælpe og guide dig. Vil du afprøve forskellige modeller, mærke hvordan de ligger i hånden eller andet, kan du besøge os i vores showroom. Vi er beliggende på Kværkebyvej 30, 4100 Ringsted. Her der altid kaffe på kanden, og vi er altid klar til en snak om fedt udstyr.