Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Briv Gasbrænder Compact Piezo 3000W

199,00 kr.
På lager | 1-3 dages levering
SKU
2196808

→ Letvægts gasbrænder

→ Nemt at medbringe på ture i det fri

→ Hurtig og billig levering fra Outdoor Adventure

Gratis fragt ved køb over 499,-

GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-

Hurtig levering fra OutdoorAdventure.dk

HURTIG LEVERING
Se lagerstatus ovenfor

Professionel kundeservice

RING TIL OS - 70605501
Vi er altid klar til at hjælpe

100 dages returret

100 DAGES RETURRET
Gratis fragt ved ombytning

Briv Gasbrænder Compact Piezo 30000

Briv Gasbrænder Compact Piezo 30000 er den ultimative løsning for dem, der søger en kompakt og kraftfuld gasbrænder til udendørs madlavning. Med en imponerende effekt på 3000W leverer denne gasbrænder enestående ydeevne, der gør det muligt at tilberede måltider hurtigt og effektivt, uanset hvor du befinder dig. Dens kompakte design gør det muligt at opbevare den i lommen, hvilket gør den til en ideel følgesvend for vandrere, campister og friluftsentusiaster, der ønsker at minimere deres oppakning uden at gå på kompromis med funktionaliteten.
Gasbrænderen er designet med brugervenlighed i tankerne. Den er nem at montere direkte på gasflasken, hvilket sikrer en stabil og sikker forbindelse. Dette gør det muligt at begynde madlavningen på ingen tid, hvilket er særligt nyttigt, når man er på farten og har brug for en hurtig og pålidelig varmekilde. Den indbyggede Piezo-tænding gør det let at tænde brænderen uden behov for tændstikker eller lighter, hvilket yderligere forenkler processen og øger sikkerheden.
Briv Gasbrænder Compact Piezo 30000 er kompatibel med de fleste kokekar og stegepander, hvilket giver en høj grad af fleksibilitet i madlavningen. Uanset om du skal koge vand til kaffe, stege grøntsager eller tilberede en mere kompleks ret, kan denne gasbrænder klare opgaven med lethed. Dens kraftfulde flamme sikrer en jævn og konstant varmefordeling, hvilket er afgørende for at opnå de bedste madlavningsresultater.
Selvom gasbrænderen er lille i størrelse, er den bygget til at modstå de udfordringer, der følger med udendørs brug. Den er fremstillet af holdbare materialer, der sikrer langvarig ydeevne og pålidelighed. Dette gør den til en investering, der vil tjene dig godt i mange år fremover. Det er dog vigtigt at bemærke, at gas ikke medfølger ved køb af denne gasbrænder. Det betyder, at du skal sørge for at have en passende gasflaske ved hånden for at kunne bruge brænderen.
Briv Gasbrænder Compact Piezo 30000 er ikke blot en praktisk løsning for udendørs madlavning, men også en inspirerende enhed, der gør det muligt at nyde gourmetmåltider i naturens skød. Dens kombination af kompakt design, høj ydeevne og brugervenlighed gør den til et uundværligt redskab for enhver, der elsker at tilbringe tid udendørs. Med denne gasbrænder kan du tage din madlavning til nye højder og skabe mindeværdige måltider, uanset hvor dine eventyr fører dig hen.

KØB DIN BRIV GASBRÆNDER COMPACT PIEZO 30000 ONLINE HOS OUTDOOR ADVENTURE

Når du køber din nye gasbrænder online hos Outdoor Adventure får du altid:

✔️ Hurtig og billig levering
✔️ 100 dages fuld returret
✔️ Råd og vejledning fra eksperter
✔️ Showroom i Ringsted med stort udvalg af outdoorudstyr

Specifikationer
SKU 2196808
Skriv din egen anmeldelse
Skriv en anmeldelseBriv Gasbrænder Compact Piezo 3000W