Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Briv Gasbrænder Family Piezo 3500

239,00 kr.
På lager | 1-3 dages levering
SKU
2190045

→ Letvægts gasbrænder

→ Nemt at medbringe på ture i det fri

→ Hurtig og billig levering fra Outdoor Adventure

Gratis fragt ved køb over 499,-

GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-

Hurtig levering fra OutdoorAdventure.dk

HURTIG LEVERING
Se lagerstatus ovenfor

Professionel kundeservice

RING TIL OS - 70605501
Vi er altid klar til at hjælpe

100 dages returret

100 DAGES RETURRET
Gratis fragt ved ombytning

Briv Gasbrænder Family Piezo 3500

Briv Gasbrænder Family Piezo 3500 er en kraftfuld og pålidelig gasbrænder, der er designet til at imødekomme behovene hos både amatørkokke og professionelle. Med en imponerende effekt på hele 3500 W sikrer denne gasbrænder, at dine retter tilberedes hurtigt og effektivt. Den indbyggede piezotænding gør det nemt at tænde brænderen med et enkelt tryk, hvilket eliminerer behovet for tændstikker eller lightere og dermed øger sikkerheden i køkkenet.
En af de mest bemærkelsesværdige egenskaber ved Briv Gasbrænder Family Piezo 3500 er dens stabilitet. Den er konstrueret til at kunne bære både store og små gryder og pander uden at vakle. Dette betyder, at du kan tilberede alt fra enkle måltider til komplekse retter med flere komponenter uden at bekymre dig om, at dine kogekar vælter eller glider. Denne stabilitet er især vigtig, når man arbejder med høje temperaturer og tunge gryder, da det sikrer en jævn og sikker madlavningsoplevelse.
Briv Gasbrænder Family Piezo 3500 er kompatibel med de fleste typer kogekar og stegepander, hvilket gør den til et alsidigt valg for enhver køkkenentusiast. Uanset om du foretrækker at bruge rustfrit stål, støbejern eller non-stick pander, kan du være sikker på, at denne gasbrænder vil levere en ensartet varmefordeling og optimal ydeevne. Dette gør det muligt at eksperimentere med forskellige madlavningsteknikker og opskrifter uden at skulle investere i specialudstyr.
En anden fordel ved Briv Gasbrænder Family Piezo 3500 er dens nemme montering. Den kan hurtigt og enkelt monteres direkte på gasflasken, hvilket gør den ideel til både indendørs og udendørs brug. Dette gør den til et fremragende valg for campingture, grillfester eller andre udendørs aktiviteter, hvor en pålidelig varmekilde er nødvendig. Det skal dog bemærkes, at gas ikke medfølger ved køb af denne gasbrænder, så det er vigtigt at have en passende gasflaske klar, inden du tager den i brug.
Briv Gasbrænder Family Piezo 3500 er ikke kun en praktisk og effektiv løsning til madlavning, men den er også designet med sikkerhed og brugervenlighed for øje. Den robuste konstruktion og den nemme tændingsmekanisme gør den til et pålideligt valg for enhver, der ønsker at forbedre deres madlavningsoplevelse. Med denne gasbrænder kan du være sikker på at opnå professionelle resultater hver gang, uanset om du tilbereder en hurtig hverdagsmiddag eller en gourmetmiddag til særlige lejligheder.

KØB DIN BRIV GASBRÆNDER FAMILY PIEZO 3500 ONLINE HOS OUTDOOR ADVENTURE

Når du køber din nye gasbrænder online hos Outdoor Adventure får du altid:

✔️ Hurtig og billig levering
✔️ 100 dages fuld returret
✔️ Råd og vejledning fra eksperter
✔️ Showroom i Ringsted med stort udvalg af outdoorudstyr

 

Specifikationer
SKU 2190045
Skriv din egen anmeldelse
Skriv en anmeldelseBriv Gasbrænder Family Piezo 3500