Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Briv Gasbrænder Tripod Piezo 3500

269,00 kr.
På lager | 1-3 dages levering
SKU
2196815

→ Letvægts gasbrænder

→ Nemt at medbringe på ture i det fri

→ Hurtig og billig levering fra Outdoor Adventure

Gratis fragt ved køb over 499,-

GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-

Hurtig levering fra OutdoorAdventure.dk

HURTIG LEVERING
Se lagerstatus ovenfor

Professionel kundeservice

RING TIL OS - 70605501
Vi er altid klar til at hjælpe

100 dages returret

100 DAGES RETURRET
Gratis fragt ved ombytning

Briv Gasbrænder Tripod Piezo 3500

Briv Gasbrænder Tripod Piezo 3500 er den ultimative løsning for dem, der elsker at lave mad i det fri. Denne gasbrænder kombinerer smidighed og kraft på en måde, der gør den uundværlig for enhver udendørs entusiast. Med en imponerende effekt på 3 500W sikrer den, at madlavningen bliver både hurtig og effektiv, uanset hvor man befinder sig. Den er designet til at passe til de fleste kokkärl og stekpannor, hvilket gør den yderst alsidig og praktisk at have med på turen. En af de mest bemærkelsesværdige egenskaber ved Briv Gasbrænder Tripod Piezo 3500 er dens piezo-tænding. Denne funktion gør det muligt at tænde brænderen med et enkelt tryk, hvilket eliminerer behovet for tændstikker eller lightere. Dette er ikke kun praktisk, men også en sikkerhedsfunktion, der reducerer risikoen for uheld under madlavningen. Brænderens tripod-design giver den en stabil base, hvilket er essentielt, når man laver mad på ujævne overflader i naturen. Denne stabilitet sikrer, at kokkärl og stekpannor står sikkert, hvilket igen bidrager til en mere sikker madlavningsoplevelse.

Selvom gas ikke medfølger ved køb af Briv Gasbrænder Tripod Piezo 3500, er det nemt at finde kompatible gasbeholdere, der passer til brænderen. Dette gør det let at forberede sig til enhver udendørs madlavningssituation. Brænderen er også let at transportere, da den er kompakt og kan pakkes ned i en rygsæk uden at fylde for meget. Dette gør den ideel til vandreture, campingture og andre udendørs aktiviteter, hvor vægt og plads er afgørende faktorer. Briv Gasbrænder Tripod Piezo 3500 er ikke kun en praktisk løsning for udendørs madlavning, men også en investering i kvalitet og holdbarhed. Den er fremstillet af materialer af høj kvalitet, der sikrer, at den kan modstå de udfordringer, som udendørs miljøer kan byde på. Dette betyder, at man kan stole på, at brænderen vil fungere optimalt, selv efter gentagne brug i forskellige vejrforhold.
For dem, der søger en pålidelig, kraftfuld og brugervenlig gasbrænder til udendørs madlavning, er Briv Gasbrænder Tripod Piezo 3500 det oplagte valg. Dens kombination af høj effekt, stabilitet og brugervenlighed gør den til en favorit blandt både erfarne og nye udendørs kokke. Med denne gasbrænder kan man nyde en problemfri madlavningsoplevelse i naturen og skabe lækre måltider, uanset hvor eventyret fører en hen.

KØB DIN BRIV GASBRÆNDER TRIPOD 3500 ONLINE HOS OUTDOOR ADVENTURE

Når du køber din nye gasbrænder online hos Outdoor Adventure får du altid:

✔️ Hurtig og billig levering
✔️ 100 dages fuld returret
✔️ Råd og vejledning fra eksperter
✔️ Showroom i Ringsted med stort udvalg af outdoorudstyr

Specifikationer
SKU 2196815
Skriv din egen anmeldelse
Skriv en anmeldelseBriv Gasbrænder Tripod Piezo 3500