Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Inspiration til Fars dag

Fars dag er for mange en særlig dag, og for de fleste betyder det, at de hylder de fædre de har i deres liv. Både deres egne fædre, men for nogle også fædrene til deres børn. Der er mange måder at hylde en far på, og vigtigst af alt må være, at budskabet i handlingen symbolisere den værdi faren har for dig eller dine børn. Der er mange måder, at fortæller eller vise hvorfor din far er noget særligt, eller hvorfor du har ham kær. Er han din trofaste makker, ham du altid kan gå til, ham som altid er der når du har brug for ham eller måske er han det hele. Fars dag er en god mulighed for at få sat pris på din far, eller faren til dine børn. Nogle vil sige at det er opreklameret, og at det er de små ting i hverdagen der tæller. Hos OutdoorAdventure er vi sikre på, at det er det hele der tæller, både de små ting i hverdagen, men også en mærkedag som fars dag.

Er du på jagt efter en gave til fars dag, men er træt af at give sokker og underbukser, finder du i vores kategori ’’Fars Dag’’ et spændende udvalg af produkter til den aktive far, som holder af at tilbringe tid i naturen. Vi har samlet et udvalg af produkter som afspejler nogle af vores bestsellers, samt produkter som vi mener en hver far vil få glæde af i naturen, uanset hvor stor eller lille en naturentusiast din far er. Det kan også være du allerede ved hvad gaven skal indeholde, men har brug for hjælp til at udvælge f.eks. den helt rigtige kikkert. Har du brug for hjælp, kan du altid kontakte os eller ringe til os på 70 60 55 01. Vi sidder klar til at hjælpe og vejlede dig på vej til det rette valg.

Mange muligheder for at værdsætte din far

Er du ikke til gaver, men til handling eller måske begge dele, vil vi her i blogindlægget komme med forslag til idéer du kan foretage dig på fars dag med din far, jer to alene eller hele familien. Danmark er et smukt land, og her er mange flotte og spændende naturoplevelser. En tur i skoven med en picnickurv, på stranden i mørke med en ravlygte, en kanotur på Gudenåen, kanalrundfart i den københavnske kanaler. Mulighederne er mange, og du har helt sikkert mulighed for at finde et flot naturområde tæt på dig. Mange steder i naturen er der ro, og her er både mulighed for at nyde roen, men for mange er det også anledning til at få snakket om alt mellem himmel og jord. Det giver dig derfor gode muligheder for at sætte ord på hvorfor din far er noget særligt, eller lære ham bedre og kende, han vil helt sikkert med glæde fortælle anekdoter fra sit liv.

Har du børn som du gerne vil hjælpe på vej med at sætte pris på deres far, og vil du måske også gerne fortælle manden i dit liv, hvor fantastisk en far han er til dine børn, så kan du med fordel inddrage børnene i fars dag. I kan være kreative og male en kop, så far får sin helt egen og særlig værdifuld kaffekop. Er dine børn store nok, kan I i fællesskab skrive et kort, hvor I sætter ord på hvorfor han er verdens bedste far. Eller måske jeres børn, har fantasi til hvordan de kan skabe rammerne for den perfekte dag for far. Måske han vil sætte pris på at sove længe og få kaffe og morgen brød på sengen eller noget helt andet, det kun DIG som kender din far bedst.

Vi håber dette blogindlæg har kunne skabe inspiration til hvordan du eller I får skabt en god fars dag, for den eller de vigtigste mænd i dit eller jeres liv. Rigtig god Fars dag.