Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

En børnekikkert til leg og sjov ⇒ Køb hos Outdoor Adventure !

Børn er nysgerrige, de piller ved ting, de smager på ting, de undersøger alt hvad de kan komme i nærheden af! Du kender det sikkert, alle med børn har været det igennem, den konstante spørge ’’Hvad er det?’’. Hvorfor ikke udfordre deres nysgerrighed? Med en kikkert til mor og far og en børnekikkert til de mindste og en junior kikkert til de lidt større børn, kan i sammen udforske naturen. Om I er til fugle eller blomster, findes der et væld af forskellige arter, som vi dagligt passerer uden at tænke over det. Tag familien en tur i det fri med kikkerter, så i sammen kan blive klogere på hvad I støder på.

Børnekikkert til leg og sjov

Hos Outdoor Adventure har vi kikkert til de mindste størrelser, helt ned fra alderen 3 år. Som billederne fint viser, kræver de mindste lidt hjælp til at bruge kikkerten, men når først de har lært det, bliver det deres nye bedste ven som de skal sove med. En kikkert til børn er anderledes end en voksenkikkert. Den er udviklet med henblik på den skal bruges af små børn. Vi fører forskellige modeller af kikkerter til børn, fælles for dem alle gælder at de er mindre i forstørrelse, da en stor forstørrelse typisk ikke er nødvendigt til børn, da børn ikke kigger lige så langt som voksne. Lige ledes gælder det også at objektivet er mindre, hvilket er tilpasset børn har mindre øjne end voksne.

Til de mindste børn anbefaler vi Levenhuk LabZZ 6x21. Den er lavet i et slidstærkt materiale, som tåler de slag eller tab der kan forekomme. Kikkerten har et fokuseringshjul, så kikkerten kan indstilles til et skarpt syn. Der medfølger en taske børnekikkerten kan opbevares i når den ikke bruges, og en håndledsrem som kan benyttes ved brug, for at mindske tab af kikkerten. I samme stil finder du børnekikkerten Bresser 6x21, den deler de samme fordele som Levenhuk LabZZ.

Juniorkikkert til de lidt større nysgerrige børn

Til de lidt ældre børn, i alderen 6-12 år, har vi et andet udvalg af børnekikkerter. Kikkerter til børn favner bredt, men vi har delt dem op i alderssvarende kikkerter, da der er stor forskel på hvor meget børn kan få ud af en kikkert, alt efter deres alder. Juniorkikkerter kan godt tåle en større forstørrelse, enten 8 eller 10, da børnene er det større og forstår at kigge længere end de mindste børn. Objektivet holdes i den lave ende, typisk et sted mellem 21 og 26. Dette er igen tilpasset, at børn i den givne alder, endnu ikke har lige så store øjne som voksne, derfor vil en kikket med et objektiv på 50 eller 42, synes alt for stort, og børnene vil ikke få det optimale ud af en kikkert i den størrelse.

Et bud på en god juniorkikkert er Opticron Adventurer 8x21. Den har en mindre forstørrelse på 8, dog stadig højere end børnekikkerterne på 6. Ligeledes har den en objektiv diameter på 21 mm, hvilket også er til den lave side, så den passer til de mindre øjne der skal bruge den. Den er udstyret med et fokuseringshjul, så skarpheden kan indstilles, og så er den udstyret med twist-up øjestykker, så brillebærere også kan benytte kikkerten. Det en lille fix kikkert, der passer perfekt til en børnehånd.

Vi har et bredt udvalg af kikkerter til børn i alle aldre. Hvis du har svært ved at udvælge den helt rigtige, så kontakt os gerne. Vi har over 30 års erfaring i branchen, og vi hjælper gerne dig på vej til dig næste køb. Du og dit barn/børn er velkomne i vores showroom, her har i muligheden for at afprøve kikkerten inden køb.