70 60 55 01    |   

  Gratis fragt med PostNord    |   

  Levering 1-3 dage    |   

  Sikker Nethandel   

Bilsom Impact Sport

Varenummer: 301611

Lagerstatus: På lager

Pris: 895,00 kr

Special Price 789,00 kr

Detaljer

Bilsom Impact Sport

Bilsom Impact Sport har en elektronisk dæmpende funktion der træder i kraft ved lyde der er over 82 db. Herved sorteres alle de høje lyde fra, og du kan nyde stilheden uden høje skud. Dette høreværn til jagt er det absolut smalleste i sin klasse hvilket kommer dig som jæger til gode. Det medfølgende kabel kan bruges til at tilslutte mp3 afspiller eller lign. Høreværnet har indbygget autosluk efter 4 timer.

  • Autosluk efter 4 timer
  • Batteri: 2 x AAA (Medfølger)
  • Medfølgende kabel til mp3 eller smartphone tilslutning

Bilsom Impact Sport - Perfekt jagt høreværn.

Med sin grønne farve og sit smalle design er Bilsom Impact Sport perfekt som jagt høreværn. Du kan nemt opbevare det i din lomme, når høreværnet ikke er i brug. Hos Outdoor Adventure sender vi dit nye Bilsom Impact Sport fragtfrit til hele Danmark. Husk også at se vores andre spændende høreværn til jagt, eller lad dig inspirere af vores gode jagt tilbud. Du kan altid købe jagtudstyr online hos Outdoor Adventure.

Bedømmelser

Perfekt høreværn til jagten. Review by Stine Larsen
Bedømmelse
Jeg er rigtig glad for mit nye Bilsom Impact Sport høreværn. Min mand har haft et i flere år og nu skulle jeg have et til skydebanen. Høreværnet sidder godt på hovedet og slutter helt tæt om ørerne. Hurtig levering dagen efter fra Outdoor Adventure. (Indsendt den 17/11/2015)
Fed julegave... Review by Allan
Bedømmelse
Fik Bilsom Impact Sport i julegave og er allerede helt vild med det.. Det er utrolig behageligt at have på og giver en rigtig god lyd. Det at høreværnet er så smalt gør at det ikke ser åndssvagt ud når man har det på. Kan varmt anbefale dette høreværn.. ;-) (Indsendt den 27/12/2014)
Gode høreværn til prisen Review by Rene andersen
Bedømmelse
Er rigtig glad for dette høreværn. Bruger det til jagt og har kun gode erfaringer med det.. Kan varmt anbefales. (Indsendt den 05/09/2014)

Indsend din bedømmelse

Du er ved at bedømme: Bilsom Impact Sport

Giv produktet karakterer (1=Lav / 5=Høj) *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Bedømmelse

Lignende produkter