Høreværn til jagt

Hos Outdoor Adventure ønsker vi at tilbyde dig de bedste høreværn til jagt. Vi afsøger hele tiden markedet for at finde de helt rigtige produkter til dig. Og til den rigtige pris. Det er vigtigt at man beskytter sin hørelse når der skal afgives skud eller man færdes i støjende omgivelser. Derfor har vi udvalgt et stort sortiment af de bedste jagthøreværn på markedet.

Husk at du altid får gratis levering til hele Danmark og skulle du fortryde dit køb kan du returnere dit høreværn indenfor 30 dage. Hos Outdoor Adventure har vi over 30 års erfaring med outdoorudstyr og jagtudstyr og vi er altid klar til at rådgive dig til det helt rigtige køb.

Vis som Gitter Liste

9 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Rifleman ACH Høreværn til jagt Rifleman ACH Høreværn til jagt Salg

  Rifleman ACH

  Tilbudspris 595,00 kr Normalpris 695,00 kr
 2. Bilsom Impact Sport høreværn til jagt Bilsom Impact Sport høreværn til jagt Salg

  Bilsom Impact Sport

  Tilbudspris 695,00 kr Normalpris 895,00 kr
 3. Peltor ProTac Hunter høreværn til jagt Peltor ProTac Hunter høreværn til jagt Salg

  Peltor Protac Hunter

  Tilbudspris 795,00 kr Normalpris 995,00 kr
 4. Hunter A2

  799,00 kr
 5. Sordin Supreme Basic - Høreværn til jagt Sordin Supreme Basic - Høreværn til jagt Salg

  Sordin Supreme Basic

  Tilbudspris 1.195,00 kr Normalpris 1.495,00 kr
 6. Sordin Supreme Pro

  1.895,00 kr
 7. Sordin Supreme Pro X

  2.095,00 kr
Vis som Gitter Liste

9 varer

pr. side
Faldende orden

Hvilket jagt høreværn skal jeg vælge ?

Først skal du vælge om du har brug for aktive eller passive høreværn. Hos Outdoor Adventure anbefaler vi aktive elektroniske høreværn der dæmper de høje lyde, men samtidig gør at du kan høre hvad der bliver sagt. Der findes mange kvalitets høreværn på markedet og herunder kan du se alle de jagthøreværn vi forhandler. Vi forhandler høreværn til jagt fra mange af de kendte mærker på markedet, bl.a. Bilsom, Sordin og Peltor.

For at beskytte din hørelse mest muligt anbefaler vi at du vælger et høreværn med aktiv dæmpning af de skadeligt høje lyde, så du samtidig stadig kan føre en samtale.

Køb høreværn til jagt online hos Outdoor Adventure idag !

Når du køber dit nye jagthøreværn online hos Outdoor Adventure får du altid hurtig og billig levering til hele Danmark. Vi har over 30 års erfaring fra branchen og hvis du vil se dit nye jagthørevæn inden du køber det, er du altid velkommen i vores showroom i Ringsted.