Høreværn til jagt

Hos Outdoor Adventure ønsker vi at tilbyde dig de bedste høreværn til jagt. Vi afsøger hele tiden markedet for at finde de helt rigtige produkter til dig. Og til den rigtige pris. Det er vigtigt at man beskytter sin hørelse når der skal afgives skud eller man færdes i støjende omgivelser. Derfor har vi udvalgt et stort sortiment af de bedste jagthøreværn på markedet.

Husk at du altid får gratis levering til hele Danmark og skulle du fortryde dit køb kan du returnere dit høreværn indenfor 30 dage. Hos Outdoor Adventure har vi over 30 års erfaring med outdoorudstyr og jagtudstyr og vi er altid klar til at rådgive dig til det helt rigtige køb.

Vis som Gitter Liste

4 varer

pr. side
Faldende orden
  1. Rifleman ACH Høreværn til jagt Rifleman ACH Høreværn til jagt Salg

    Rifleman ACH

    Tilbudspris 595,00 kr Normalpris 695,00 kr
  2. Sordin Supreme Basic

    1.495,00 kr
Vis som Gitter Liste

4 varer

pr. side
Faldende orden

Hvorfor vælge høreværn til jagt?

Når du skal på jagt er det vigtigt at være beskyttet, det betyder blandt andet at du bør beskytte dine øre med et par ordentlige høreværn, og ligeledes dine øjne med et par skydebriller. Først og fremmest kan det være yderst generende og ubehageligt at befinde sig i et støjende miljø dagen lang, og det kan være årsag til høreskader. Derfor er det vigtigt du vælger de rigtige høreværn inden du skal på jagt, så du er ordentlig beskyttet fra start. Vores udvalg af høreværn er derfor sammensat så vi kan afdække forskellige behov, så du kan finde lige netop det par høreværn som passer til dig og dit behov. 

Hvilket jagt høreværn skal jeg vælge ?

Hvilket høreværn der er det rette for dig, afhænger af dit behov, og i hvilke omgivelser du skal benytte dine høre værn. Vi anbefaler du starter med at tage stilling til om du har brug for aktive eller passive høreværn. Hos Outdoor Adventure anbefaler vi aktive elektroniske høreværn der dæmper de høje lyde, men samtidig gør at du kan høre hvad der bliver sagt. Det vil altså sige at når du affyre et skud vil høreværnet dæmpe lyden, men når du står/går og snakker med din makker, kan du stadig høre hvad han/hun siger uden at du behøver at tage dine høreværn af, på den måde kan du altid være klar til at affyre et skud, eller være beskyttet mod lydende fra andre der støjer. Der findes mange kvalitets høreværn på markedet og herunder kan du se alle de jagthøreværn vi forhandler. Vi forhandler høreværn til jagt fra mange af de kendte mærker på markedet, bl.a. Bilsom og Sordin. 

For at beskytte din hørelse mest muligt anbefaler vi at du vælger et høreværn med aktiv dæmpning af de skadeligt høje lyde, så du samtidig stadig kan føre en samtale.

Køb høreværn til jagt online hos Outdoor Adventure idag !

Når du køber dit nye jagt høreværn online hos Outdoor Adventure får du altid hurtig og billig levering til hele Danmark. Vi har over 30 års erfaring fra branchen og hvis du vil se dit nye jagthørevæn inden du køber det, er du altid velkommen i vores showroom i Ringsted.