Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Levenhuk LabZZ MTB3 Teleskop Inkl. Bog

649,00 kr.
På lager | 1-3 dages levering
SKU
1134889
Gratis fragt ved køb over 499,-

GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-

Hurtig levering fra OutdoorAdventure.dk

HURTIG LEVERING
1 - 3 Hverdage

Professionel kundeservice

RING TIL OS - 70605501
Vi er altid klar til at hjælpe

100 dages returret

100 DAGES RETURRET
Gratis fragt ved ombytning

Levenhuk LabZZ MTB3 Kit Inkl. Bog

Levenhuk's LabZZ MTB3 Kit er den perfekte gave til det nygerrige barn, der holder af at udforske naturen og himlen. Sættet har 3 optiske instrumenter: kikkert, teleskop og mikroskop. Alle delene er tilpasset til børn, men deres formåen svarer til "voksen"-modeller. Sættet muliggør det for børn at dykke ned i alle de mysterier og vidundere der er i verden omkring os. Med dette sæt kan dit barn studere mikrokosmos, opdage dyrelivets fængslende verden og udforske rummet.

Mikroskopet i LabZZ MTB3 er et klassisk biologisk mikroskop med lavere belysning, der har et drejeligt næsestykke, designet til at holde tre objekter. Med det okularie der medfølger i sættet, er det muligt at forstørre 900x, 450x og 150x forstørrelse. Det skulle derfor være mere end muligt at studere alle gennemsigtige prøver, såsom forberedte mikroskopobjektglas. Belysningen kommer via batterier, så mikroskopet er let at transportere, da det er bærbart, hvis det skulle være ønsket. Bruges mikroskopet under dagtidsobservationer, kan man benytte det indbyggede spejl til at belyse prøver uden brug af batterier.

Sættet er inklusiv alle de nødvendige værktøjer til at forberede mikroskopobjektglas og udføre interessante eksperimenter.

LabZZ MTB3 teleskopet er en starter refraktor, der er skabt til at observere solsystemets planeter, måner og panoramaudsigt over lyse stjernehobe. Teleskopet er udstyret med den simple Az montering, der er perfekt til nybegyndere, da den er nem at anvende. Ydermere medfølger der et stabilt aluminiumsstativ, der kan justeres i højden så det kan passer til brugeren.

Kikkerten i sættet er en kompakt tagprismekikkert, med 4x forstørrelse og et letvægtsplastikhus. En lille og god kikkert, perfekt til gåture med barnet der nyder frisk luft og den spændende udsigt. Linserne på kikkerten er produceret af optisk glas og har en antireflekterende belægning, der producerer et billede af høj kvalitet.

Sammen med teleskopet får du en bog om rummet 'Fantastiske Fup Eller Fakta Om Rummet'. Bogen giver dig mulighed for at kende forskel på hvad der er sandt og falsk om rummyter. Er du f.eks. klar over at vi er lavet af stjernstøv? Eller vidste du, at det tager flere tusind år for et fodspor at forsvinde på månen? Og har du hørt om den store sky i midten af vores galakse, som smager af hindbær? Er det fup eller fakta - find svarenede på spørgsmålene og 200 andre mærkværdige og spændende fakta om rummet. Du finder svarene bagerst i bogen, så kan du teste din egen eller vennernes viden. 

Køb Levenhuk LabZZ MTB3 Teleskop Inkl. Bog online hos Outdoor Adventure i dag !

Når du køber din nye stjernekikkert online hos Outdoor Adventure får du altid:

✔️ Hurtig og billig levering
✔️ 30 dages fuld returret
✔️ Råd og vejledning af eksperter
✔️ Showroom i Ringsted hvor du kan prøve dit nye teleskop

Husk at se alle vores spejlteleskoper og linseteleskoper og køb din kikkert online hos Outdoor Adventure !

Specifikationer
SKU 1134889
Teleskop type Linseteleskop (Refraktor)
Objektivdiameter 50mm
Brændvidde 600mm
Blændetal F12
Medfølgende okularer 5 mm, 10 mm
Montering Alt-Azimuth AZ
Vægt gram
Skriv din egen anmeldelse
Write a ReviewLevenhuk LabZZ MTB3 Teleskop Inkl. Bog