Spejlteleskoper

Når det gælder klassiske teleskoper og stjernekikkerter, findes der generelt to typer; spejlteleskoper og linseteleskoper. I denne kategori finder du vores udvalg af spejlteleskoper, der er kendetegnet ved at være opbygget med spejle de dirrigerer lyset ind i okularet. Et spejlteleskop er typisk konstrueret med et primært spejl i bunden og et sekundært spejl der sender lyset ind i okularet. Fordelen ved et spejlteleskop er at man får en større linsediameter sammenlignet med linseteleskoper, og derved får man også mere lys ind i teleskopet.

Når du køber din nye stjernekikkert online hos Outdoor Adventure får du altid hurtig og billig levering til hele Danmark. Vi har over 30 års erfaring i branchen og kan rådigve dig til det helt rigtige valg af teleskop.

Vis som Gitter Liste

5 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

5 varer

pr. side
Faldende orden

FRA ISAAC NEWTON TIL NU!

Siden spejlteleskopet blev opfundet i 1669 er der sket en hel del, teknologien er boomet og til manges glæde kan man få helt vilde syns rækkevidder og en endnu bedre billedekvalitet. Hos Outdoor Adventure har vi valgt at fokusere på SkyWatcher og Bresser som vores primære mærker, da deres specs og kvalitet lever op til prisen. Du får altså en masse for pengene, f.eks. på vores stjernekikkert Bresser Pollux 150/1400mm kan du via en adapter, tilslutte din smartphone og tage billede igennem kikkerten og dele dem med venner og familie. Det syntes vi er en lækker feature at tilbyde dig.