Black Week og Black Friday hos Outdoor Adventure

Så det nu! Black Friday er forbrugernes fest og i år bliver det vildere end før set på Outdooradventure.dk, så om du på udkig efter julegaver eller lidt selv forkælelse, så gør vi det let for dig med procenter helt op til 40% af prisen. Her hos Outdooradventure.dk elsker vi at rådgive og svare på alle spørgsmål du kan sidde ind med og vi anbefaler, at du skriver til hos her eller ringer på Tlf. 70 60 55 01, hvis du har nogle spørgsmål. Vi har over 30 års erfaring inden for outdoorudstyr og vi deler den med glæde med dig! Vi tilbyder oven i købet fri fragt, hurtig levering og 30 dages fuld returret på dine indkøb.

Er du klar til Black Week? 

Er Black Week også ugen du har ventet på, og måske endnu mere black Friday? Hos Outdoor Adventure har vi ventet længe på denne uge, vi har forberedt os og gjort klar i månedsvis, og nu er det endelig blivet tid til Black Week og Black Friday. Så vi tør roligt sige at vi har sørget for en spændende uge som hver dag fra mandag-fredag vil byde på nye tilbud. Vi løfter hver dag sløret for et nyt tilbud, og disse tilbud gælder hele ugen og bliver ikke billigere! Så hvis du er på udkig efter noget fedt outdoorudstyr til dig selv, eller måske til en julegave, så er der mange gode grunde til at slå til nu. Du sparer op til 40% rabat på udvalgte varer! 

Køb dine Black Friday tilbud online eller i showroom hos Outdoor Adventure 

Du finder alle vores Black Friday tilbud online her på siden, vi sender med FRI fragt og hurtig levering. Har du spørgsmål til vores produkter, os eller andet, er du naturligvis velkommen til at kontakte os online eller ringe til os på 70 60 55 01. Vi har over 30 års erfaring i branchen, så vi kan helt sikkert hjælpe dig. Vil du gerne afprøve forskellige modeller, er du velkommen i vores showroom beliggende på Kværkebyvej 30, 4100 Ringsted. Vores showroom holder åben mandag-fredag fra kl. 8-16 og ellers efter aftale. Så hvis du ikke kan nå forbi os i det tidsrum, så tøv ikke med at kontakte os, vi holder gerne åben for dig.