Slibesæt til knive

Når du ønsker knivskarpe knive, er det vigtigt at de bliver vedligeholdt jævnligt. Med vores slibesæt til knive giver vi dig de optimale forhold til at vedligeholde dine knive til jagt og fritid. Vi har slibesæt i alle prisklasser, så alle har mulighed for at få gode skarpe knive. Vi fører slibesæt fra det anerkendte Lansky, som mange har nydt godt af igennem tiden.

Hos Outdoor Adventure har vi over 30 års erfaring fra branchen, og vi kan rådgive dig til det helt rigtige køb. Vi har showroom i Ringsted hvor du kan se og prøve dit nye outdoorudstyr, og hvis du køber online sender vi naturligvis fragtfrit til hele Danmark.

Vis som Gitter Liste

12 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

12 varer

pr. side
Faldende orden

Hvordan virker et slibesæt til knive?

Et slibesæt består normalt af flere forskellige slibesten, som man benytter til at få kniven skarp igen. Der hører også normalt en knivholder med til slibesættet, hvor kniven monteres i, for at få den helt rigtige vinkel på slibningen. Herefter kan man benytte de forskellige slibesten til at få kniven super skarp igen. Se blandt andet vores populære 5 stens slibesæt fra Lansky, det indeholder alle de slibesten du har brug for samt holder og slibeolie.

De fleste der bruger naturen til oplevelser, har en lommekniv som en standard del af udrustningen. Det værste at arbejde med er en sløv kniv, og det er også her man ofte risikerer at komme til skade. Derfor er det en god ide at holde sine knive skarpe og i god stand, så klarer de arbejdet hurtige og bedre.

Køb slibesæt til knive online hos Outdoor Adventure !

Se hele vores sortiment af Lansky slibesæt og køb online idag, eller se nærmere på vores sortiment af praktisk jagtudstyr og vores gode tilbud på outdoor- og jagtudstyr. Alt sammen sender vi naturligvis fragtfrit til hele Danmark og du har altid 30 dages fuld returret.

Hvis du gerne vil kigge nærmere på et slibesæt til knive, er du altid velkommen i vores showroom i Ringsted. Her kan du se alle de forskellige slibesæt vi har i sortimentet og få en sludder om hvilket et du har behov for. Vi glæder os til at se dig hos Outdoor Adventure i Ringsted.