Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Wildlife Garden

Wildlife Garden kendetegner sig selv som "Svensk design for et levende miljø", med en fod i den nordiske natur og den anden i dyreverdenen skaber Wildlife Garden smukke produkter der skaber liv i hjemmet og haven. Wildlife Garden leverer via deres produkter en høj kvalitet, alle produkter er designet funktionelt og er håndlavet i kvalitetsmaterialer. 

Filtrer
Farve
  1. 1 vare
  2. 1 vare
Producent
  1. 21 varer
Pris
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Producent
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
21 varer
30
60
90
Alle
30
60
90
Alle


Hvem er Wildlife Garden

Wildlife Garden er svensk, og blev oprettet tilbage i 2005 med en vision om at fremstille og designe dekorative fuglereder og fuglefoder tilpasset småfugle i samarbejde med ornitologisk eksperter. Gennem de seneste år har Wildlife Garden udvidet deres produktsortiment med mere klassiske produkter til en levende have og et tidløst hjem. Wildlife Garden holder dog stadig fast i det samme udgangspunkt hver gang de skaber nye produkter; svensk design, viden, og hensyn til miljøet. 

Kendetegnet ved Wildlife Garden er svensk håndværk der formår at skabe viden og glæde, særlig til fugleentusiaster. Wildlife Garden's produkter er en hyldest til håndværket, det naturlige og detajlerigdommen. Wildlife Garden lader sig ikke styre af trends, men alder erfaringen, kreativiteten og viden føre an. Der sker en løbende produktudvikling mht. materiale, samt samarbejde med brancheeksperter, kunstnere og ornitologer.

Derved sikrer Wildlife Garden at deres produkter er fremstillet på en funktionel måde for de dyr der skal benytte deres produkter, og ikke mindst på en pæn måde for dig som har ønske om at ha' deres produkter i hjemmet. Wildlife Garden er en lille virksomhed med store ambitioner om at produktionen foregår etisk, retfærdigt og med stor hensynstagen til miljøet. Dette fremgår helt naturligvis i deres produkter og er blandt andet grunden til at de udelukkende benytter miljøvenlig maling og vigtigst af alt, har fokus på at lave produkter der holder i lang tid.

Wildlife Garden støtter WWF, World Wide Fund for Nature, og donerer årligt til deres vigtige aktiviteter, da dyrevelfærd og naturen ligger deres værdier nært. Du finder Wildlife Garden produkter i et stort netværk af forhandlere i Skandinavien, Europa, Nordamerika og Australien

Hvad står Wildlife Garden for

Wildlife Gardens produkter er udviklet i nært samarbejde med nøje udvalgte samarbejdspartnere og leverandører. Hos Wildlife Garden lader de ting tage den tid de tager og går aldrig på kompromi med holdbarheden. Desuden sætter de en ære i at bruge materialer, der ældes med skønhed og personlighed, sådan at du får et produkt fra Wildlife Garden du kan glædes over i mange år. Naturen ligger Wildlife Gardens hjerte nært, de lægger derfor en stor indsats i at udvikle produkter med omtanke for natur og mennesker.

Wildlife Gardens produkter står for funktionalitet, refleksion og bæredygtighed. Derfor er alle partnere og leverandører forpligtiget til at overholde deres Code of Conduct, som gør sig gældende for arbejdsforholdene for dem der arbejder i produktionen. Wildlife Garden's adfærdskodeks er baseret på reglerne fra ETI (Ethical Trade Organisation), som igen er baseret på FN's menneskerettigheder og kernekonventionerne fra ILO (International Labour Organisation). Kort sagt arbejder ILO for:

  • afskaffelse af børnearbejde
  • afskaffelse af forskelsbehandling i arbejdslivet.
  • foreningsfrihed, retten til at organisere sig og anerkendelsen af ​​retten til kollektive forhandlinger
  • afskaffelse af alle former for tvangsarbejde

Wildlife Garden arbejder tæt sammen med deres partnere og leverandører igennem hele produktionsprocessen. Derved kan de løbende være sikre på at deres kerneværdier følges, samt at deres krav til arbejdsvilkår overholdes. Ydermere har flere af Wildlife Gardens partnere eksterne certificeringer ifm. udvidede og forbedrede forhold for deres medarbejdere.

Du kan derfor være sikker på at vælger du Wildlife Garden, så får du et produkt af høj kvalitet, med en god funktionalitet der er produceret under acceptable vilkår.

Køb Wildlife Garden online eller i showroom

Du finder hele vores udvalg fra Wildlife Garden online her på siden. Vi har udvalgt et sortiment som vi finder aktuelt for vore kunder, skulle du ikke finde lige netop det produkt du søger, er du velkommen til at kontakte os, så gør vi gerne et forsøg på at skaffe det til dig. Har du spørgsmål til os eller vore produkter, er du velkommen til at kontakte os online eller give os et kald på 70 60 55 01 - vi har over 30 års erfaring i branchen, så vi kan helt sikkert hjælpe dig med dit spørgsmål. Du har også mulighed for at besøge os i vores showroom som er beliggende på Kværkebyvej 30, 4100 Ringsted.