Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Wildlife Garden Egern Foderhus Hvid

329,00 kr.
UDSOLGT - Kontakt os for leveringstid
SKU
2061505
Gratis fragt ved køb over 499,-

GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-

Hurtig levering fra OutdoorAdventure.dk

HURTIG LEVERING
1 - 3 Hverdage

Professionel kundeservice

RING TIL OS - 70605501
Vi er altid klar til at hjælpe

100 dages returret

100 DAGES RETURRET
Gratis fragt ved ombytning

Wildlife Garden Foderhus Hvid

Egernet er et almindeligt dyr i Danmark, og er at finde i stort set hele landet, med få undtagelser af nogle mindre øer. Egernet er let at kende på sin buskede hale, den røde farve og de lange totter af hår på ørerne. På bugen er egernet altid hvid, men oversiden kan varierer i røde, brune til næsten sorte farver. En kropslængde på ca. 20 cm og en halelængde på ca. 15-20 cm, samt en vægt på 250-450 gram, gør egernet til et lille dyr. Egernet æder gerne insekter, men er overvejende planteæder. Frø og skud fra nåletræer, nødder, agern og bog står øverst på spiselisten, men de kan også tage bl.a. svampe, bær, frugter og blomster. 

Grundet dens spisevaner, holder egernet gerne til nær og i nåle- og blandingsskove, men du kan også finde egernet i løvskov, haver og parker. Hanner og hunner lever hver for sig, og begge køn forsvarer deres territorie. I deres respektive områder bygger egernene flere kugleformede reder, som placeres høj i træerne. Rederne bruges som skjul og hvilested, skal reden bruges til unger bygger egernene dem kraftigere. Da hanner og hunner lever hver for sig, deltager hannen heller ikke i opfostringen af ungerne, de voksne hanner og hunner færdes derfor kun sammen omkring parringspunktet. Egernet får et eller to kuld af tre-seks unger om året, som efter ca. 40 dages drægtighed fødes. De første unger fødes i marts-april, andet kuld fødes som regel i juli-august. Egern har en levetid på op til 6-7 år. 

Det er underholdende at have egern i sin have, og med et egern foderhus uden for vinduet gør du det attraktivt for egern at holde til i din have, samt gør det let for dig at se deres travle aktivitet mellem foderhus og rede. De små dyr er virkelig kloge, og det varer derfor ikke længe før de har fundet ud af hvordan de skal få adgang til maden. Ved at sætte sig på trappen og pudse taget op med hovedet, kan egernet let kommer til foderet. Fyld gerne dit foderhis med hasselnødder, jordnødder eller alternativt frøblandinger til fugle. 

Køb Wildlife Garden Egern Foderhus Hvid online eller i showroom hos Outdoor Adventure

Når du køber dit egern foderhus online hos Outdoor Adventure får du naturligvis altid:

✔️ 30 dages fuld returret
✔️ Hurtig og billig levering
✔️ Råd og vejledning fra eksperter
✔️ Showroom i Ringsted med stort udvalg af kikkerter

Køb dit nye foderbræt online idag, eller lad dig friste af vores store udvalg af skarpe kikkerter !

Specifikationer
SKU 2061505
Skriv din egen anmeldelse
Write a ReviewWildlife Garden Egern Foderhus Hvid