Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Wildlife Garden Egern Foderhus Rød

329,00 kr.
UDSOLGT - Kontakt os for leveringstid
SKU
2061499
Gratis fragt ved køb over 499,-

GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-

Hurtig levering fra OutdoorAdventure.dk

HURTIG LEVERING
1 - 3 Hverdage

Professionel kundeservice

RING TIL OS - 70605501
Vi er altid klar til at hjælpe

100 dages returret

100 DAGES RETURRET
Gratis fragt ved ombytning

Wildlife Garden Foderhus Rød

Egernet er et almindeligt dyr i den danske natur, og er at finde i stort set hele landet, med få undtagelser af et par mindre øer. Egernet er let genkedeligt på sin buskede hale, den røde farve og de lange totter af hår på ørerne. På bugen er egernet altid hvid, men oversiden kan varierer i røde, brune til tæt på sorte farver. Med en kropslængde på ca. 20 cm og en halelængde på ca. 15-20 cm, samt en vægt på 250-450 gram, er egernet et lille dyr. På egernets spiseliste er der gerne insekter, men egernet er overvejende planteæder. Frø og skud fra nåletræer, nødder, agern og bog står øverst på spiselisten, men de kan også tage bl.a. svampe, bær, frugter og blomster. 

Egernets spisevaner gør, at egernet gerne holder til nær og i nåle- og blandingsskove, men du kan også finde egernet i løvskov, haver og parker. Hanner og hunner lever hver for sig, og begge køn forsvarer deres territorie. I deres territorie bygger egernene flere kugleformede reder, som placeres høj i træerne, langt væk fra fare. Rederne bruges både som skjul og hvilested, skal reden bruges til unger bygger egernene dem kraftigere. Da hanner og hunner lever hver for sig, deltager hannen ikke i opfostringen af ungerne, de voksne hanner og hunner færdes derfor kun sammen omkring parringspunktet. Egernet får typisk et eller to kuld af tre-seks unger om året, som efter ca. 40 dages drægtighed fødes. De første unger fødes i marts-april, andet kuld fødes som regel i juli-august. Egern har en levetid på op til 6-7 år. 

Det er underholdende at have egern i sin have, og med et foderhus til egern uden for vinduet gør du det attraktivt for egern at holde til i din have, samt gør det let for dig at se deres travle aktivitet mellem foderhus og rede. De små dyr er meget kloge, og det varer derfor ikke længe før de har fundet ud af hvordan de skal få adgang til maden. Ved at sætte sig på trappen og pudse taget op med hovedet, kan egernet let kommer til foderet. Fyld gerne dit foderhus med hasselnødder, jordnødder eller alternativt frøblandinger til fugle. 

Køb Wildlife Garden Egern Foderhus Rød online eller i showroom hos Outdoor Adventure

Når du køber dit foderhus fra Wildlife Garden online hos Outdoor Adventure får du naturligvis altid:

✔️ 30 dages fuld returret
✔️ Hurtig og billig levering
✔️ Råd og vejledning fra eksperter
✔️ Showroom i Ringsted med stort udvalg af kikkerter

Køb dit nye foderhus online idag, eller lad dig friste af vores store udvalg af skarpe kikkerter eller friluftsbøger !

Specifikationer
SKU 2061499
Skriv din egen anmeldelse
Write a ReviewWildlife Garden Egern Foderhus Rød