Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

En tur på stranden med børnene ⇒ Få inspiration til udeliv her !

I Danmark kan vi prale af vores store kyststrækning, faktisk ligger vi blandt toppen af de lande der på verdensplan har længst kystlinje. Det gør vi med vores 8.750 km kystlinje, hvilket er ganske meget, hvis man tænker på hvor lille et land Danmark er. Det gør også at der længst fra land til hav, er 52 km. Det fortæller os at en stor del af befolkningen bor tæt på en strand, eller inden for en rimelig køretur. Det er derfor ikke overraskende at man på de varme dage kan se det danske folk valfarte til stranden for at bade. Men hvad så resten af året?

En gåtur på stranden er dejlig i alt slags vejr, selvom vi om vinteren godt kan drømme om varme og flotte sandstrande, så er der nu også noget særligt ved vores egne strande. De er fyldt med skatte for små børn. Der er sten i alle former og farver, nogle endda med huller. Der er mange forskellige muslinger, tang, krabbeskjold og meget meget mere. Du kender det sikkert godt, efter en tur på stranden med børnene ender man med lommerne fulde af fund, og man aldrig rigtig hvad man skal gøre med dem. Vi har fundet en kreativ idé til jer, til hvad I kan bruge de mange fine fund til. Det bedste af det hele er, at det nu kun kræver det i har i hjemmet.

 


 

Step 1

Find og rens et gammelt syltetøjsglas/rødbedeglas/rødkålsglas, eller hvad du nu har stående. Find også dine samlede ting fra stranden.

Step 2

Fyld nu bunden med sand, sten, muslinger og hvad I ellers fandt på stranden. Hvor meget i fylder i er op til jer, husk blot at gem noget plads til fiskene.

Step 3

Klip og tegn en fisk eller flere. Mindre børn kan med fordel først tegne på et stykke papir, som forældrene bagefter kan klippe en fisk ud af.

Step 5

Skru låget på, og du har nu lavet et fint lille akvarie.

 


 

Har du ikke været på stranden endnu er det bare om at komme afsted ! Dine børn vil helt sikkert elske at få deres eget ’’kæledyr’’. Det bedste for dig som forældre er, at det ikke kræver nogen pleje. Er du på jagt efter en børnekikkert, som i kan medbringe på jeres tur, så se vores udvalg af kikkerter til børn, hvor vi har samlet de bedste kikkerter til små og store børn. Vi har også lavet en strand Bingo, som du kan printe og medbringe på stranden, så let kan indsamle en masse forskellige ting.