Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Wildlife Garden Stær

199,00 kr.
UDSOLGT - Kontakt os for leveringstid
SKU
2060591

→ Håndskåret træfugl

→ Malet i miljøvenlig maling

→ Billig & Hurtig Fragt 

Gratis fragt ved køb over 499,-

GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-

Hurtig levering fra OutdoorAdventure.dk

HURTIG LEVERING
1 - 3 Hverdage

Professionel kundeservice

RING TIL OS - 70605501
Vi er altid klar til at hjælpe

100 dages returret

100 DAGES RETURRET
Gratis fragt ved ombytning

Wildlife Garden Stær 

Wildlife Garden Stær er en naturtro træfugl, som er håndudskåret og malet i miljøvenlige farver, også i hånden. Stæren er en velkendt fugl for de fleste, og den kan ikke rigtig forveksles med andre fugle. Er du alligevel i tvivl om hvordan stæren ser ud, kommer her en kort beskrivelse af stæren. Stæren er overvejende sort, om sommeren har stæren en flot blågrøn fjerdragt og lilla metalglans, som om vinteren er mere afdæmpet med en mere brunlig ryg og en hvidplettet underside. Næbbet er gult om sommeren og sort om vinteren. Udover sit karakteristiske ydre, har stæren også en karakteristisk sang, som er meget varieret og som bl.a. indeholder præcise efterligninger af andre fugles lyde, men også f.eks. af mobiltelefoners forskellige melodier. Før i tiden troede man, at stæren kunne forudsige vejret, når man hørte en stær synge, forventede man regnvejr. 

Stæren er udbredt i største delen af Europa, videre gennem Asien til det centrale Sibirien. Samt er indført i Nordamerika, Australien og New Zealand, hvor der nu findes store bestande. I Europa er arten vidt spredt, i Danmark er stæren en almindelig og vidt udbredt art, som yngler flere steder. Stæren foretrækker at yngle nær bebyggelse under tagskæg, gamle løvskove med huller i træer eller redekasser. Stæren er det der kaldes en reddesnylter, hvilket vil sige, at stærehunnen kan finde på at lægge deres æg i andre stæres redder. I foråret og efteråret kan du flere steder langs Vestkysten opleve naturfænomenet Sort Sol, som er når millioner af stære samles på samme sted. 

Denne håndskårne stær fra Wildlife Garden er en del af en større serie af træfugle, som kan placeres inde eller ude og leveres i en flotte gaveæsker. Der medfølger sammen med stæren et lille informativt hæfte med information om stæren. 

  • Vægt: 0,076 kg
  • Mål: L: 165 x B: 53 x H: 106 mm

Køb Wildlife Garden Stær online eller i showroom hos Outdoor Adventure

Når du køber din nye stær fra Wildlife Garden online hos Outdoor Adventure får du naturligvis altid:

✔️ 30 dages fuld returret
✔️ Hurtig og billig levering
✔️ Råd og vejledning fra eksperter
✔️ Showroom i Ringsted med stort udvalg af kikkerter

Køb din nye træfugl online idag, eller lad dig friste af vores store udvalg af skarpe kikkerter !

Specifikationer
SKU 2060591
Skriv din egen anmeldelse
Write a ReviewWildlife Garden Stær