Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Vanguard Vesta 203AP

529,00 kr.
UDSOLGT - Kontakt os for leveringstid
SKU
1125355

⇒ Let og kompakt kikkertstativ

⇒ Nemt at klappe sammen og fylder minimalt

⇒ Hurtig og billig fragt fra Outdoor Adventure

Gratis fragt ved køb over 499,-

GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-

Hurtig levering fra OutdoorAdventure.dk

HURTIG LEVERING
1 - 3 Hverdage

Professionel kundeservice

RING TIL OS - 70605501
Vi er altid klar til at hjælpe

100 dages returret

100 DAGES RETURRET
Gratis fragt ved ombytning

Vanguard Vesta 203AP

Vanguard Vesta 203AP er en af vores favoritter, når vi anbefaler kikkertstativer til udsigtskikkerter i mellemklassen. Dette kikkertstativ er nemt at folde ud, det fylder minimalt når det er slået sammen og det kan bære en vægt på op til 3,5 kilo.

Vanguard Vesta 203AP har en justerbar højde, som gør det let at tilpasse sig forskellige brugssituationer og højder på udsigtskikkerten. Det har også en glat og stabil panorering, som hjælper med at holde kikkerten på plads og giver en jævn bevægelse, når du kigger igennem kikkerten.

Kikkertstativets ben kan justeres i forskellige vinkler, hvilket giver ekstra stabilitet på ujævnt terræn. Alt i alt er Vanguard Vesta 203AP et pålideligt og solidt kikkertstativ, der er ideelt til at understøtte din udsigtskikkert og forbedre oplevelsen af landskaber og naturskønheder.

Stativet vejer kun 1,1 kilo og fylder i sammenklappet tilstand 57,5 cm. Kikkertstativet er produceret af letvægts aluminium hvilket er medvirkende til at holde vægten nede. Dette gør stativet rigtig godt hvis du vil have din zoomkikkert med på vandreturen eller med på rejsen, stativet fylder nemlig minimalt i sammenklappet tilstand. Det justerbare panorama hoved er nemt at justere og indstille og kan drejes 360°.

  • Maks højde: 153 cm
  • Sammenklappet højde: 57,5 cm
  • Vægt: 1,1 kilo
  • Maks. vægt: 3,5 kilo
  • Panoramahoved 360°

Vanguard tilbyder 5 års garanti på deres kikkertstativer.

Køb Vanguard Vesta 203AP online hos Outdoor Adventure !

Når du køber dit nye kikkertstativ fra Vanguard online hos Outdoor Adventure får du altid:

✔️ Hurtig og billig levering til hele Danmark
✔️ 100 dages fuld returret
✔️ Råd og vejledning til det rette valg
✔️ Showroom i Ringsted med stort udvalg af kikkerter

Husk at se vores store udvalg af praktiske jagt kikkerter eller lad dig friste af vores suveræne udvalg af håndkikkerter ! Vores team af eksperter er altid tilgængelige for at hjælpe dig med at finde det ideelle kikkertstativ til dig og dine behov. Vi kan give råd om alt fra størrelse og vægtkapacitet til funktionalitet og kompatibilitet. Hos Outdoor Adventure er vi stolte over at tilbyde de bedste produkter og kundeservice i branchen. Køb dit Vanguard Vesta 203AP kikkertstativ i dag og oplev en endnu bedre udsigtskikkertoplevelse!

Specifikationer
SKU 1125355
Skriv din egen anmeldelse
Write a ReviewVanguard Vesta 203AP