Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Sandberg Survivor Torch Powerbank 5000

399,00 kr.
Fjernlager | 2-5 dages levering
SKU
2340894

→ Kraftig Powerbank

→ 5 års udvidet garanti

→ 100 dages fuld returret

→ Hurtig og Gratis levering fra Outdoor Adventure

Gratis fragt ved køb over 499,-

GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-

Hurtig levering fra OutdoorAdventure.dk

HURTIG LEVERING
Se lagerstatus ovenfor

Professionel kundeservice

RING TIL OS - 70605501
Vi er altid klar til at hjælpe

100 dages returret

100 DAGES RETURRET
Gratis fragt ved ombytning

Sandberg Survivor Torch Powerbank 5000

Sandberg Survivor Torch Powerbank 5000 mAh er det ultimative udstyr til eventyr, ekspeditioner og campingture. Denne kraftfulde lommelygte er ikke kun en pålidelig lyskilde, men også en livredder i nødsituationer. Med et indbygget stærkt batteri sikrer den langvarigt og kraftigt lys, der kan holde i mange timer. Den har også en nødblinkfunktion, som kan være afgørende i kritiske situationer. En af de mest bemærkelsesværdige funktioner ved Sandberg Survivor Torch Powerbank er dens evne til at oplade din smartphone. På siden af lygten finder du et USB-stik, der gør det muligt at tilslutte og oplade dine enheder, hvilket er en uvurderlig funktion, når du er langt væk fra en strømkilde. Lygten er yderst robust konstrueret og designet til at modstå barske forhold, så du kan stole på den, uanset hvor du befinder dig. Lys-keglen på lygten kan justeres efter behov, hvilket giver dig fleksibilitet til at tilpasse belysningen til forskellige situationer.

Udover at være en kraftfuld lyskilde kan lygten også bruges som en nødhammer, hvilket gør den til et alsidigt værktøj i nødsituationer. Med en batterikapacitet på 5000 mAh og en driftstid på 6-8 timer er Sandberg Survivor Torch Powerbank en pålidelig følgesvend på dine eventyr. Den har en USB-A-udgang på 5V/2A og en USB-C-indgang, der understøtter både 5V/2A og 9V/2A, når du bruger det medfølgende USB-A til USB-C-kabel. Opladningstiden er kun 2.5 timer ved 18 watt, hvilket betyder, at du hurtigt kan få lygten klar til brug igen.
Lysintensiteten på 1200 lumens sikrer, at du får et kraftigt og klart lys, der kan oplyse selv de mørkeste omgivelser. Lygten er udstyret med en XHP160 LED og har et IPX4 vandtæt kabinet, hvilket gør den modstandsdygtig over for vand og vejrforhold. Den har fem forskellige lysindstillinger: stærk, medium, lav, fareblink og SOS, så du kan vælge den indstilling, der passer bedst til dine behov. Den teleskopiske zoomfunktion giver dig mulighed for at justere lysstrålen og opnå en rækkevidde på op til 500 meter.

Med en størrelse på 178 x 50 x 50 mm og en vægt på 341 g er lygten kompakt og let at have med sig. Den er fremstillet af et holdbart aluminiumskabinet, der sikrer langvarig brug og beskyttelse mod stød og slag. I pakken medfølger Sandberg Survivor Torch Powerbank 5000, et USB-A til USB-C opladningskabel på 0.3 meter, en håndrem og en quick guide, så du hurtigt kan komme i gang med at bruge lygten. Sandberg Survivor Torch Powerbank 5000 mAh er det ideelle valg for dem, der søger en pålidelig og alsidig lyskilde til deres eventyr. Med dens mange funktioner og robuste design er den klar til at tage imod enhver udfordring, du måtte stå overfor.

NÅR DU KØBER DIN NYE SANDBERG SURVIVOR TORCH POWERBANK 5000 ONLINE HOS OUTDOOR ADVENTURE FÅR DU ALTID:

Når du køber din nye Sandberg powerbank online hos Outdoor Adventure får du altid:

✔️ Hurtig og billig levering til hele Danmark
✔️ Råd og vejledning af eksperter
✔️ 100 dages fuld returret
✔️ Showroom i Ringsted med stort udvalg af lommelygter

Husk at se vores udvalg af powerbanks eller se vores sortiment af Sandberg !

Specifikationer
SKU 2340894
Skriv din egen anmeldelse
Skriv en anmeldelseSandberg Survivor Torch Powerbank 5000