Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Sandberg Solar 6-Panel Powerbank 20000

799,00 kr.
På lager | 1-3 dages levering
SKU
2340733

→ 3i1 - Solcelle oplader, powerbank & lommelygte

→ 5 års udvidet garanti

→ 100 dages fuld returret

→ Hurtig og billig levering fra Outdoor Adventure

Gratis fragt ved køb over 499,-

GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-

Hurtig levering fra OutdoorAdventure.dk

HURTIG LEVERING
Se lagerstatus ovenfor

Professionel kundeservice

RING TIL OS - 70605501
Vi er altid klar til at hjælpe

100 dages returret

100 DAGES RETURRET
Gratis fragt ved ombytning

Sandberg Solar 6-Panel Powerbank 20000

Sandberg Solar 6-Panel Powerbank 20000 mAh er den ideelle løsning for dig, der har brug for masser af strøm til dine enheder, selv når du er langt væk fra en stikkontakt. Med denne powerbank kan du oplade en typisk smartphone op til otte gange, hvilket gør den perfekt til længere ture, hvor adgang til elektricitet kan være begrænset.
En af de mest bemærkelsesværdige funktioner ved denne powerbank er det store foldbare solpanel, der består af seks solpaneler. Dette betyder, at du kan lade powerbanken op ved hjælp af solens energi, hvilket er en stor fordel, når du befinder dig i naturen eller på steder uden adgang til strøm. Solpanelet kan nemt klikkes af og på efter behov, hvilket gør det meget fleksibelt og brugervenligt.

Powerbanken er udstyret med to USB-A stik og et USB-C PD 20W stik, hvilket giver dig mulighed for hurtig opladning af dine enheder. Dette er især nyttigt, når du har brug for at oplade flere enheder samtidigt eller hurtigt skal have strøm på din smartphone, tablet eller andre elektroniske enheder. Der medfølger også en karabinhage, som gør det nemt at hænge powerbanken på et telt eller en rygsæk, så den kan oplades direkte fra solen, mens du er på farten.
En anden praktisk funktion er den indbyggede lommelygte, som kan være yderst nyttig, når du befinder dig i mørke omgivelser. Powerbanken er også IPX4 vandafvisende, hvilket betyder, at den kan modstå stænk og let regn, hvilket gør den endnu mere pålidelig i udendørs omgivelser.

Med en kapacitet på 20000 mAh og en batteritype af Li-polymer, er denne powerbank både kraftfuld og holdbar. Solpanelet har en effekt på 7,5 W, hvilket sikrer en effektiv opladning fra solens stråler. Powerbankens dimensioner er 15,8 x 88 x 4,6 cm, og den vejer 660 g, hvilket gør den kompakt og let at transportere.
Pakken indeholder en Sandberg 3i1 Solar 6-Panel Powerbank, en karabinhage og et USB-A til USB-C kabel på 30 cm. Dette gør det nemt at komme i gang med at bruge powerbanken med det samme. Uanset om du skal på familieferie, vandretur eller blot har brug for en pålidelig strømkilde i hverdagen, er Sandberg Solar 6-Panel Powerbank 20000 mAh den perfekte løsning. Med dens mange funktioner og høje kapacitet kan du være sikker på altid at have strøm til dine enheder, uanset hvor du befinder dig.

NÅR DU KØBER DIN NYE SANDBERG SOLAR 6-PANEL POWERBANK 20000 ONLINE HOS OUTDOOR ADVENTURE FÅR DU ALTID:

Når du køber din nye Sandberg solcelle oplader med powerbank online hos Outdoor Adventure får du altid:

✔️ Hurtig og billig levering til hele Danmark
✔️ Råd og vejledning af eksperter
✔️ 100 dages fuld returret
✔️ Showroom i Ringsted med stort udvalg af lommelygter

Husk at se vores udvalg af powerbanks eller se vores sortiment af Sandberg !

Specifikationer
SKU 2340733
Skriv din egen anmeldelse
Skriv en anmeldelseSandberg Solar 6-Panel Powerbank 20000