Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Quest Xpointer Max med Magic hylster

1.495,00 kr.
På lager | 1-3 dages levering
SKU
2184618

⇒ Vandtæt pinpointer med OLED-display

⇒ Medfølgende Magic-hylster for nem brug

⇒ Genopladeligt batteri og klar højttalersignal

⇒ Billig fragt og hurtig levering!

Gratis fragt ved køb over 499,-

GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-

Hurtig levering fra OutdoorAdventure.dk

HURTIG LEVERING
1 - 3 Hverdage

Professionel kundeservice

RING TIL OS - 70605501
Vi er altid klar til at hjælpe

100 dages returret

100 DAGES RETURRET
Gratis fragt ved ombytning

Quest Xpointer Max "Magic" pinpointer

Quest Xpointer Max er en vandtæt pinpointer med et OLED-display, genopladeligt batteri og evnen til at skelne jernholdige materialer fra ædle metaller. Og som prikken over i'et kommer den nu med det banebrydende Magic-hylster. Med sit elegante design er Xpointer Max Magic den ultimative pinpointer på markedet.

Pinpointer med det "magiske" hylster

Quest har endnu en gang vist deres innovative tankegang med det nye "magiske" hylster til Xpointer Max pinpointeren. Nu behøver du ikke længere at tænde og slukke din pinpointer hele tiden. Når du placerer Xpointer Max Magic i hylsteret, går den automatisk i standby-tilstand (slukket), og når du tager den ud af hylsteret, er pinpointeren klar til brug uden at skulle trykke på knapper. Dette sparer tid og gør brugen af pinpointeren mere bekvem.

Gennemtænkt design af pinpointeren

Xpointer Max-serien er lavet af holdbare og komfortable materialer med et skridsikkert håndtag og knapper, der er nemme at betjene og ergonomisk placeret. Pinpointeren har en gennemsigtig spids og et OLED-display, hvor du kan se de indstillinger, der er foretaget, samt om det er jern eller ædle metaller, der er registreret.

Vandtæt i enhver situation

Xpointer Max Magic er 100% vandtæt ned til 5 meters dybde, så du behøver ikke bekymre dig om regn eller brug på stranden og andre vandmiljøer. Når dagens detektor-søgning er overstået, kan den blot skylles af under vandhanen.

Indbygget batteri og effektiv højttaler

Højttaleren på Xpointer Max Magic er placeret i låget og leverer klare og høje signaler. Højttaleren i låget er tilsluttet en 3,5 mm jack-forbindelse, hvor du kan tilslutte hovedtelefoner, hvis du ønsker det (Bemærk! Pinpointeren er ikke vandtæt, når hovedtelefonerne er tilsluttet). Med det kraftfulde 1000mAh genopladelige batteri har du masser af detektionskraft og lang batterilevetid. Batteriet oplades nemt via det medfølgende USB-C-kabel.

Indstillinger og display på pinpointeren

Xpointer Max Magic har forskellige detektionstilstande: kun lyd, kun vibration eller begge dele samtidigt. Følsomheden kan justeres i 4 niveauer, og du kan tænde/slukke for LED-lyset. Alle indstillinger kan aflæses på displayet, så du er sikker på, at du har gjort det rigtige. Xpointer Max Magic kan skelne mellem jernholdige og værdifulde metaller ved hjælp af 2 forskellige lydsignaler, 2 forskellige farvede LED-lys (rød og grøn) samt en visning på displayet med enten "0" eller "X". Med Quest Xpointer Max Magic får du den mest innovative pinpointer på markedet, der leverer kvalitet og ydeevne i topklasse!

 

Specifikationer:

Teknologi: VLF
Frekvens: 9,5 Khz
Vægt: 184 gr.
Vandtæt: Ja til 5 meters dybde
OLED display: Ja
Diskrimination: Ja - jernholdig/ædelmetal
Magic hylster: Ja

Specifikationer
SKU 2184618
Skriv din egen anmeldelse
Write a ReviewQuest Xpointer Max med Magic hylster