Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Quest Xpointer II

949,00 kr.
På lager | 1-3 dages levering
SKU
2184601

⇒ Genopladeligt batteri og indbygget LED lys

⇒ Lyd og vibrationssignal ved detektering

⇒ 100% vandtæt til 5 meter

⇒ Hurtig og billig levering fra Outdoor Adventure

Gratis fragt ved køb over 499,-

GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-

Hurtig levering fra OutdoorAdventure.dk

HURTIG LEVERING
1 - 3 Hverdage

Professionel kundeservice

RING TIL OS - 70605501
Vi er altid klar til at hjælpe

100 dages returret

30 DAGES RETURRET
Gratis fragt ved ombytning

Quest Xpointer II pinpointer

Denne pinpointer er blevet forbedret på en række områder, herunder ydeevne, funktioner og features. Den er fremstillet til at være robust og vandtæt ned til en dybde på 5 meter. Xpointer II har også en integreret genopladelig batteri, lyd/vibration og LED blink som detektionssignal, LED belysning og 4 forskellige sensitivitetsniveauer at vælge imellem.

Konstruktion
Den nyeste Xpointer II skiller sig ud med sit innovative design. Den er af høj kvalitet og har et behageligt og lækkert håndtag, der ligger godt i hånden. De to knapper er lette at bruge og altid inden for rækkevidde af tommelfingeren.

Et af de store fordele ved Xpointer II er dens 100% vandtætte design, der tillader brug ned til 5 meters dybde. Dette er især nyttigt, når du skal bruge den i vand eller i tilfælde af uventet regn. Når du er færdig med dine detekteringsaktiviteter, kan du nemt rense pinpointeren ved blot at skylle den under vandhanen (uden sæbe).

Xpointer II har en indbygget højtaler og et genopladeligt batteri. Højtaleren er placeret i låget og sikrer, at detektionslydene høres klart og tydeligt, selv sammenlignet med metal-detektorens højttalere. Hvis du fjerner låget, kan du se, at højtaleren er tilsluttet et 3,5 mm jackstik, hvor du også kan tilslutte et headset (Bemærk! pinpointeren er ikke vandtæt, hvis hovedtelefoner tilsluttes). Xpointeren er også blevet opgraderet med et stort 1000mAh genopladeligt batteri, der giver maksimal ydeevne og oplades via USB-C kabel.

Funktioner
Xpointer II pinpointeren har 3 forskellige detektionstilstande: Kun lyd, kun vibration samt lyd og vibration på samme tid. Følsomheden kan justeres i 4 niveauer, og du har mulighed for at tænde eller slukke LED-lyset.

Retunefunktionen bruges til at kalibrere pinpointeren i stærkt mineraliseret jord eller for at begrænse detektionsområdet, så du hurtigere kan finde det objekt, du leder efter.

Med den stærke Xpointer II kan du hurtigt og præcist finde selv de mindste objekter uden besvær. Pinpointeren kalibrerer sig selv, når den tændes, og er klar til brug med det samme. Du kan også kalibrere Xpointeren, mens du søger, ved at trykke kort og hurtigt på tænd/sluk-knappen. Jo tættere du kommer på objektet, desto hurtigere vil lyden eller vibrationerne accelerere, og du vil nemt og hurtigt blive guidet hen til objektet.

Med Xpointer II får du også medfølgende tilbehør som bæltehylster, 2 beskyttelseshætter, en spiralsnor med karabinhage til at sikre mod tab og et ladekabel.

Quest Xpointer II er det ideelle tilbehør til enhver metaldetektor, der ønsker høj kvalitet og enestående ydeevne til en overkommelig pris.

  • Teknologi: Pulsinduktion
  • Søgefrekvens: 95 KHz
  • Vægt: 182 gr
  • Vandtæt: Ja til 5 meters dybde
  • Batteri: Genopladeligt integreret batteri
  • Detektionssignal: Lyd, vibration samt Lyd og vibration på sammet tid

KØB QUEST XPOINTER II ONLINE HOS OUTDOOR ADVENTURE !

Når du køber din nye pinpointer online hos Outdoor Adventure får du altid:

✔️ Hurtig og billig levering til hele Danmark
✔️ 100 dages fuld returret
✔️ Produktspecialist til hjælp og vejledning
✔️ Showroom i Ringsted hvor du kan få vejledning og gode råd.

Husk også at se nærmere på vores metaldetektorer, eller bliv fristet af vores samlede udvalg af Quest detektorer.

Når du køber en pinpointer hos Outdoor Adventure, kan du være sikker på at få et kvalitetsprodukt, der lever op til dine behov. Vi tilbyder et bredt udvalg af pinpointere, herunder den populære Quest Xpointer II, som er kendt for sin pålidelighed og ydeevne. Vores eksperter står altid klar til at guide dig gennem dit valg og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have. Så tag det næste skridt i din skattejagt og køb din pinpointer hos Outdoor Adventure i dag.

Specifikationer
SKU 2184601
Skriv din egen anmeldelse
Write a ReviewQuest Xpointer II