Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Quest V60 Metaldetektor

4.995,00 kr.
Fjernlager | 2-5 dages levering
SKU
2183988
Gratis fragt ved køb over 499,-

GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-

Hurtig levering fra OutdoorAdventure.dk

HURTIG LEVERING
1 - 3 Hverdage

Professionel kundeservice

RING TIL OS - 70605501
Vi er altid klar til at hjælpe

100 dages returret

100 DAGES RETURRET
Gratis fragt ved ombytning

Quest V60 multifrekvens metaldetektor

Quest V60 er den nyeste og mest innovative metaldetektor fra Quest. Den har en række funktioner og features, som ikke tidligere er set.

V60 metaldetektoren har driftsfrekvenser i intervallet 5-60 KHz, fordelt på 6 enkeltfrekvenser. Den er også udstyret med HyperQ-teknologi, der gør det muligt at søge på alle frekvenser samtidigt. Detektoren er 100% vandtæt ned til en dybde på 5 meter og har en nyudviklet teleskopstang, der kan skubbes sammen til en længde på kun 54 cm!

Med Quest V60 følger også de nyudviklede Quest Wirefree Vibe trådløse hovedtelefoner og en super effektiv 28 x 26 cm Blizzard søgespole, der sikrer optimal ydeevne. Detektoren fra Quest har desuden et integreret genopladeligt batteri på 5600 mAh, som oplades via et USB-C kabel og giver en brugstid på mellem 10-15 timer pr. opladning.

V60 er uden tvivl en topmetaldetektor med enestående ydeevne til en skarp pris!

100% vandtæt og HyperQ teknologi
V60 metaldetektoren er utroligt alsidig og har en række imponerende funktioner. Takket være HyperQ-teknologien kan den sende flere bredspektrede søgefrekvenser ned i jorden samtidigt. Dette gør den i stand til at opdage objekter i større dybder og med bedre præcision, selv under vanskelige søgeforhold.

Selvom HyperQ-teknologien giver mange fordele, kan V60 metaldetektoren også indstilles til at køre på en enkelt frekvens. Du kan vælge mellem 5, 10, 15, 20, 40 eller 60 KHz. Denne fleksible frekvensindstilling, kombineret med de 5 forskellige søgeprogrammer (Park, mark, strand, guld og cache) og dens vandtætte egenskaber, gør V60 metaldetektoren til en alsidig maskine, der er ideel til søgning på marker, i skove, efter guld og endda under vandet.

Innovativ gyrosensor og letlæseligt display
Den nye V-serie fra Quest er præget af nytænkning. Med den indbyggede gyrosensor kan du f.eks. foretage en jordbalancekalibrering uden at skulle aktivere menuer eller trykke på knapper. Du skal blot finde et sted uden metal i jorden, "pumpe" søgespolen op og ned over jorden. Gyrosensoren registrerer denne bevægelse og udfører automatisk en jordkalibrering. Du kan også indstille detektoren til automatisk dvaletilstand, hvis søgespolen ikke har været i bevægelse i 5 sekunder. Dette hjælper med at spare strøm. Når søgespolen bevæges igen, aktiveres V60 automatisk.

Displayet på V60 metaldetektoren har baggrundsbelysning med flere niveauer, så du altid kan læse al information på det tydelige display, selv i skarpt sollys. Den reflekterende skærm bruger også mindre strøm end andre LCD-skærme.

Forskellige lydindstillinger
V60 metaldetektoren er en topmetaldetektor, der giver dig forskellige lydindstillinger. Du kan tilpasse lyden efter dine personlige præferencer, hvis du ikke ønsker at bruge fabriksindstillingerne. Detektoren giver dig mulighed for at vælge mellem 2, 3 og 5 toner. Du kan også justere, hvor på ID-skalaen (0-99) de enkelte toner skal placeres. For eksempel kan du indstille en lav tone for ID mellem 1-25, en mellem tone for ID 26-70 og en høj tone for ID 71-99, eller efter dine egne ønsker. V60 metaldetektoren giver dig også mulighed for at justere lydstyrken og tonehøjden for hver enkelt tone.

En af metaldetektorens største udfordringer er elektromagnetisk interferens. Med V60 metaldetektoren kan du hurtigt og nemt aktivere interferensneutralisering. Detektoren scanner alle frekvenskanaler for at finde den kanal, hvor der er mindst interferens. Dette sikrer, at du har en så stabil detektor som muligt.

KØB QUEST V60 METALDETEKTOR ONLINE HOS OUTDOOR ADVENTURE !

Når du køber din nye Quest metaldetektor online hos Outdoor Adventure får du altid:

✔️ Hurtig og billig levering til hele Danmark
✔️ 100 dages fuld returret
✔️ Produktspecialist til hjælp og vejledning
✔️ Showroom i Ringsted med stort udvalg af metaldetektor

Husk også at se nærmere på vores pinpointere, eller bliv fristet af vores gode tilbud !

Specifikationer
SKU 2183988
Skriv din egen anmeldelse
Skriv en anmeldelseQuest V60 Metaldetektor