Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Petzl e+LITE 50 Lumen

199,00 kr.
UDSOLGT - Kontakt os for leveringstid
SKU
2015643
Gratis fragt ved køb over 499,-

GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-

Hurtig levering fra OutdoorAdventure.dk

HURTIG LEVERING
1 - 3 Hverdage

Professionel kundeservice

RING TIL OS - 70605501
Vi er altid klar til at hjælpe

100 dages returret

100 DAGES RETURRET
Gratis fragt ved ombytning

Petzl e+LITE 50 Lumen

e+LITE fra Petzl er en praktisk og kompakt pandelampe som er ideel for dig der holder af at være aktiv. Pandelampen vejer blot 26 gram, og du kan derfor nærmest ikke mærke at du har den på. e+LITE er godkendt til nød- eller redningsituationer da der er integreret fløjte, samt at pandelampen er udstyret med batterier der kan holde i 10 år så fremt at lygten ikke bliver brugt. Derudover har pandelampen en rød strobe blinke funktion som gør at pandelampen kan blinke rødt i 90 timer og indikere at du har brug for hjælp. e+LITE er produceret til at overholde de betingelser der kræves for at blive certificeret efter standarden ATEX (3 GD EEx nl II T6) samt HazLoc (Hazardous Locations), hvilket med andre ord vil sige, at pandelampen ikke producerer elektroniske gnister store nok til at antænde gasser eller pulver. 

Pandelampen tåler temperaturer fra -30 grader til +60 grader, samt er godkendt til ipx7, hvilket gør den 100% vandtæt ned til 1 meters dybde, tilsammen gør det at du kan medbringe e+lite i enhver vejr situation. Så hvis du står og skal pakke din taske og er usikker på om du har plads til en pandelampe eller ej, vil vi anbefale dig denne, da den med sin minimale fylde og vægt er et rigtig godt stykke udstyr til din næste rejse. e+LITE er ikke større end den kan være i enhver lomme, taske mm. 

e+LITE kommer med fem forskellige lysstyrker, som du let kan skifte mellem. pandelampen kan lyse konstant i et hvidt eller rødt lys, samt i et hvidt eller rødt strobe lys. Det røde lys er både godt hvis du ønsker at beholde dit nattesyn, men den røde strobe er som nævnt også god til at indikere hvis du er kommet i knibe og har brug for hjælp. Der udover er pandelampen udstyret med en låsefunktion som gør det muligt at låse pandelampen i enhver lysstyrke eller i OFF-funktionen. 

Hvordan du bærer e+LITE er naturligvis op til dig. Pandelampen kan bæres klassisk rundt om hovedet, håndleddet, halsen mf. 

Der ydes 10 års garanti på e+LITE. 

Køb Petzl e+LITE 50 Lumen online hos LommelygteShop idag !

Når du køber din nye Petzl pandelygte online hos LommelygteShop.dk får du altid:

✔️ Hurtig og billig levering
✔️ 30 dages fuld returret
✔️ Råd og vejledning fra eksperter
✔️ Showroom i Ringsted med stort udvalg af pandelygter

Husk at se nærmere på vores udvalg af praktiske pandelamper eller lad dig friste af vores samlede udvalg af lommelygter !

Specifikationer
SKU 2015643
Lumen (max output) 50 Lumen
Lysdistance (meter) 10
Batteri 2 x CR2032
Batterier medfølger Ja
IP klasse IPX7 - Vandtæt / Tåler nedsænkning i 1 meter vand i max. 30 min
Nettovægt (gram) 26 g
Garanti 10 år.
Skriv din egen anmeldelse
Write a ReviewPetzl e+LITE 50 Lumen