Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01
VI ANBEFALER

Opticron Oregon 4 PC Mono 8x42

1.295,00 kr.
På lager | 1-3 dages levering
SKU
1027781

→ Kompakt og handy monokikkert fra Opticron

→ Fuldt multicoatede linser giver flot billedgengivelse

→ 5 års garanti

→ Hurtig og billig levering fra Outdoor Adventure

Gratis fragt ved køb over 499,-

GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-

Hurtig levering fra OutdoorAdventure.dk

HURTIG LEVERING
1 - 3 Hverdage

Professionel kundeservice

RING TIL OS - 70605501
Vi er altid klar til at hjælpe

100 dages returret

100 DAGES RETURRET
Gratis fragt ved ombytning

OPTICRON OREGON 4 PC 8x42 MONO

Er du på udkig efter en allround monokikkert med et stort lysindfald og skarp billedgengivelse? Så er Opticron Oregon 4 PC 8x42 Mono det ideelle valg.

Optisk system
Opticron Oregon 4 PC 8x42 Mono er udstyret med en fasekorrigeret BaK4 prisme, der minimerer lysfordelingen og øger kontrasten i hele billedet. Prismen er belagt med Oasis-coating, der sikrer en effektiv og høj lysgennemgang. Sammen med de fuldt multicoatede glaslinser giver denne kikkert naturtro farvegengivelse og skarp optik.

Kikkertkonstruktion
Kikkertens hus er 100% vandtæt, hvilket gør den ideel til brug under vanskelige forhold. Den er påfyldt nitrogengas, der beskytter mod støv, snavs og dug. Kikkerten har en holdbar gummiarmering for stødabsorbering og et solidt greb. Det brugervenlige fokuseringshjul gør betjeningen nem, selv med handsker på. Der er også et gevind i bunden til montering af en stativadapter. Twist-up øjestykket gør det nemt for både brugere med eller uden briller at anvende kikkerten. Med tre klik-stop kan du tilpasse øjestykket efter behag.

Anvendelse
Opticron Oregon 4 PC 8x42 Mono er den perfekte monokikkert til brug i naturen, uanset om du observerer fugle, dyr eller ønsker en allround kikkert med fremragende lysindfald og skarp billedgengivelse. Med 8x forstørrelse får du et bredt synsfelt og nemt ved at finde det objekt, du ønsker at observere. Hvis du ønsker større forstørrelse, er kikkerten også tilgængelig i en 10x forstørrelse, men vær opmærksom på, at det kan være udfordrende at holde kikkerten helt stabil.

Med funktioner som fasekorrigeret BaK4 prisme, Oasis-coating på prismen, fuldt multicoatede glaslinser, vandtæt kikkertkonstruktion, twist-up øjestykke og en nærfokus på kun 1,8 meter, får du en kikkert i en klasse for sig.

Opticron yder 5 års garanti på alle modeller i Oregon 4 PC-serien, og sammen med kikkerten medfølger en taske, beskyttelsesdæksler, neopren bærerem og en mikrofiberklud.

Køb Opticron Oregon 4 PC mono online hos Outdoor Adventure i dag !

Når du køber din nye monokikkert online hos Outdoor Adventure får du altid.

✔️ Hurtig og billig levering til hele Danmark
✔️ 100 dages fuld returret
✔️ Gode råd og vejledning
✔️ Showroom i Ringsted med stort udvalg af kikkerter !

Husk at se hele vores udvalg af gode Opticron kikkerter eller lad dig friste af vores kompakte lommekikkerter !

Outdoor Adventure er det perfekte sted at købe din monokikkert af flere årsager. Med vores ekspertise inden for kikkerter kan du være sikker på at få professionel rådgivning, der matcher dine behov. Vi tilbyder et bredt udvalg af monokikkerter fra pålidelige mærker, hvilket sikrer høj kvalitet og imponerende billedgengivelse. Udover det, vægter vi enestående kundeservice højt og er parate til at guide dig i valg af monokikkert samt give dig tips til brug og vedligeholdelse. Når du køber hos Outdoor Adventure, får du ikke blot en monokikkert af høj kvalitet, men også den bedste service og ekspertise til at berige dine udendørs oplevelser.

Specifikationer
SKU 1027781
Forstørrelse 8x
Frontlinsediameter 42mm
Prismer BaK4 Prismer
Coating FMC - Fuld Multicoatet
Øjenafstand 22 mm
Nærmeste fokus 1,8 meter
Synsfelt på 1000m 123 meter
Udgangspupil 5,25 mm
Vægt 343 gram
Dimensioner 147 x 74 x 52mm
Vandtæt Ja / Nitrogen gas
Garanti 5 år
Medfølgende tilbehør Etui, bærerem og klud af mikrofiber.
Link til producent Opticron Oregon 4 PC Oasis 8x42 Mono
Skriv din egen anmeldelse
Write a ReviewOpticron Oregon 4 PC Mono 8x42