Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Lommekikkert

Smarte og praktiske lommekikkerter finder du i denne kategori. Mangler du en lille og handy lommekikkert til at have med i naturen, fører vi et bredt udvalg i alle prisklasser. Fælles for dem alle er at de er nemme at have med i lommen, ligemeget hvor du færdes.

Når du køber din lommekikkert online hos Outdoor Adventure får du altid hurtig og billig levering samt gode råd og vejledning fra specialister. Vi har over 30 års erfaring og derfor kan vi rådgive dig til det helt rigtige køb af kikkert.

Se nærmere på vores samlede udvalg af håndkikkerter, eller lad dig inspirere af vores udvalg af jagtudstyr. Husk du finder altid gode tilbud på outdoor- og jagtudstyr hos Outdoor Adventure !

Filtrer
Coating
 1. 32 varer
Forstørrelse
 1. 19 varer
 2. 13 varer
Frontlinsediameter
 1. 14 varer
 2. 1 vare
 3. 3 varer
 4. 8 varer
 5. 3 varer
 6. 3 varer
Producent
 1. 1 vare
 2. 1 vare
 3. 14 varer
 4. 7 varer
 5. 1 vare
 6. 8 varer
Prismer
 1. 32 varer
Pris
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Producent
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
Varer 31-32 af 32
30
60
90
Alle
Side
30
60
90
Alle


Hvilken lommekikkert skal jeg vælge ??

Der findes et utal af forskellige modeller på markedet, derfor kan det godt være en udfordring at finde netop den lommekikker du har behov for. Her på siden finder du et bredt udvalg der rummer forskellige modeller og brands. Hver lommekikkert har sine detaljer der gør den unikke, og det kan derfor være svært, at navigere rundt i de mange modeller. Overordnet set er der to former for lommekikkerter som du skal vælge imellem. Du kan enten vælge en Monokikkert eller traditionelkikkert. Der er fordele og ulemper ved begge løsninger, hvilken der passer til dig afhænger af dine behov og ønsker til en lommekikkert. Som udgangspunkt anbefaler vi en traditionelkikkert, da du får et bedre syn med netop sådan en lommekikkert.

Monokikkert som lommekikkert

En monokikkert som lommekikkert er praktisk fordi den ikke fylder særlig meget. Udfordringen er naturligvis at du kun kan bruge det ene øje, og det kræver lidt tilvænning. Kvalitetsmæssigt er de monokikkert man kan få, fuldt ud på højde med traditionelle kikkerter.

Traditionel lommekikkert

En traditionelkikkert er en helt klassik kikkert, som du benytter begge øjne til at kigge igennem. Fordelen ved at vælge en traditionel kikkert som lommekikkert, er at du får et bedre syn da du benytter begge øjne. Det er samtidig forvandt for de fleste, og det ligger derfor naturlig at benytte sådan en type kikkert.

Vi anbefaler du starter med at vælge om dit behov for lommekikkert kan dækkes med en monokikkert eller en traditionelkikkert, på den måde får du fra start indsnævret udvalget, og du kan med lethed kigge nærmere på nogle af de andre parameter som bør overvejes inden du træffer dit endelig valg af lommekikkert.

Overvejelser ved valg af lommekikkert

Om du vælger en monokikkert eller en traditionelkikkert som lommekikkert, er der en række fælles punkter du bør tage højde for når du vælger din nye lommekikkert. Vi anbefaler du starter med at tage vurdere hvilken forstørrelse der dækker dig behov. Er du endnu ikke bekendt med forstørrelse, kan vi i korte træk fortælle, at det er forstørrelsen der afgør hvor mange gange et objekt bliver forstørret, altså hvor tæt du kommer på objektet med din lommekikkert. Vi anbefaler typisk en forstørrelse mellem 8 og 10 gange for at få fuldt udbytte af sin nye lommekikkert. En større forstørrelse vil gøre det svært at holde stille, samtidig med den lave frontlinsediameter vil det være et dårligt match.

Frontlinsediameteren er det næste vi anbefaler du tager stilling til, i din søgen efter ny lommekikkert. Det er den som afgør hvor meget lys der kan komme ind i kikkerten, hvilket er afgørende for hvornår du kan benytte din kikkert. Skal du bruge en kikkert i skumringen eller dårligt vejr hvor det er begrænset med lys, anbefales en stor frontlinsediameter på 42-50 mm. Lommekikkerter er som navnet antyder små kikkerter der er lette at have med sig. Derfor er frontlinserne også små, så lommekikkerten fylder minimalt. Vi anbefaler en frontlinsediameter på 25 mm, da det er den størrelse som stadig virker lille i fysisk størrelse, men som samtidig giver dig et ok lysindtag.

Vores lommekikkerter findes i forskellige størrelse frontlinsediameter, og vælger du en monokikkert kan du muligvis vælge en større frontlinsediameter, da den med sin halve størrelse set i forhold til en traditionelkikkert, automatisk fylder mindre.

Køb lommekikkerter online eller i showroom

Du finder hele vores udvalg af lommekikkerter online her på siden. Vi har et bredt udvalg der rummer mange forskellige modeller og brands. Du kan let filtrere i venstre side, så du kun får de ønskede modeller vist, det kan gøre din søgen på lommekikkert lettere. Er du i tvivl om hvilken lommekikkert du skal vælge, er vi altid klar til at hjælpe dig på 70 60 55 01, eller du kan sende os en besked her. Vi har over 30 års erfaring i branchen, og vi hjælper gerne dig på vej med at træffe dit valg af lommekikkert. Køber du online hos Outdoor Adventure får du altid billig fragt og hurtig levering til hele Danmark. Vi har showroom beliggende på Kværkebyvej 30, 4100 Ringsted. Her kan du afprøve forskellige modeller, stille spørgsmål og vi har altid kaffe klar på kanden til en god snak om kikkert. Vores showroom er åben efter aftale, så tøv endelig ikke med at række ud til os, vi holder gerne åben for dig!