Foderspiraler

Med en foderspiral monteret under din fodertønde opnår du den optimale løsning for dosering af foderet til vildtet. Denne smarte anordning gør at foderet kun falder ud når vildtet rører foderspiralen og du opnår derved at foderet ikke ligger på jorden og bliver dårligt. En foderspiral er uundværlig når du selv laver dine fodertønder.

Foderspiraler til korrekt fodring af dit råvildt

Man kan forholdsvis nemt lave sin egen fodertønde, der findes mange beskrivelser på internettet. Man kan producere den af en almindelig tønde, hvor man selv monterer fødder og foderspiral. Man må forvente at foderspiralen kan have en begrænset holdbarhed, idet råvildtet kan være temmelig hårde ved dem. Vi anbefaler at du benytter foderspiraler af stål, idet de holder til lidt mere.

Hos Outdoor Adventure vil vi gerne belønne dig for at tænke på vildtet. Derfor sætter vi prisen ned jo flere foderspiraler du køber, og tilmed sender vi dem fragtfrit til dig. Tak fordi du tænker på vildtet.. ;-)

Husk at se nærmere på vores store sortiment af jagtudstyr og kikkerter til jagt. Du kan også lade dig friste af vores gode tilbud eller hvorfor ikke kigge på vores udvalg af vildtpleje.

Vis som Gitter Liste

4 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

4 varer

pr. side
Faldende orden