Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

GPO Bino Harness Pro

499,00 kr.
På lager | 1-3 dages levering
SKU
108bino

⇒ Praktisk kikkerttaske fra German Precision Optics

⇒ Passer til alle 32mm og 42mm kikkerter

⇒ God pasform og nem indstilling

⇒ Hurtig og billig fragt fra Outdoor Adventure

Gratis fragt ved køb over 499,-

GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-

Hurtig levering fra OutdoorAdventure.dk

HURTIG LEVERING
1 - 3 Hverdage

Professionel kundeservice

RING TIL OS - 70605501
Vi er altid klar til at hjælpe

100 dages returret

100 DAGES RETURRET
Gratis fragt ved ombytning

GPO Bino Harness Pro kikkerttaske

Bino Harness Pro er en praktisk og god kikkerttaske fra German Precision Optics. Kikkerttasken gør det let at holde styr på din håndkikkert når du er på tur. Bino Harness Pro er lavet i nylonstof udvendigt og polstret indvendigt. Det er en kompakt taske, som anbefales til 32mm og 42 mm håndkikkerter. En praktisk kikkerttaske hvor der er tænkt over detaljerne, derfor har du hurtigt adgang til din kikkert, såvel som de praktiske lommer tasken er udstyret med. Her har du mulighed for at opbevare dine personlige ejendele. 

En elastisk kikkertrem holder tasken tæt ind til kroppen, på den måde føler du, at du altid har styr på hvor din kikkert befinder dig. Kikkerttasken er designet til aktivt brug udendørs, og beskytter uden problemer din kikkert mod regn, sne, slud, støv, sand eller andet. En justerbar skulderrem gør det nemt at justerer kikkertselen sådan at den passer til din kropsstørrelse. 

Bino Harness Pro vejer blot 252 gram og måler 165x140x57mm. Denne letvægts kikkerttaske er perfekt til alle dine udendørs eventyr, og dens holdbare design sikrer, at din kikkert er beskyttet mod alle elementer. Med dens praktiske lommer og polstrede interiør, er GPO Bino Harness Pro den ideelle kikkerttaske til enhver naturelsker og kikkertentusiast. Kort sagt, en kikkerttaske der er designet med tanke på funktionalitet og kvalitet.

Med dens justerbare skulderrem og elastiske kikkertrem, kan du let tilpasse din GPO Bino Harness Pro kikkerttaske, så den passer perfekt til dine behov og kropsstørrelse. Uanset om du er på jagt, i naturen, eller på vej til et koncert- eller sportsarrangement, er GPO Bino Harness Pro den ideelle kikkerttaske til dig.

Køb GPO Bino Harness Pro online hos Outdoor Adventure

Når du køber din nye kikkertrem online hos Outdoor Adventure får du altid:

✔️ Hurtig og billig fragt til hele Danmark
✔️ 100 dages fuld returret
✔️ Råd og vejledning af eksperter med over 30 års erfaring
✔️ Showroom i Ringsted med stort udvalg af kikkerter

Husk at se nærmere på vores udvalg af lommekikkerter eller lad dig friste af vores praktiske jagtkikkerter. Køb nu og oplev den ultimative frihed og funktionalitet, når du er på tur med din kikkert. Bestil din kikkerttaske online hos Outdoor Adventure i dag og oplev den ultimative frihed og funktionalitet, når du er på tur med din kikkert.

Har du spørgsmål til vores produkter eller brug for råd og vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores eksperter med mere end 30 års erfaring står altid klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte kikkert taske til dit behov. Hos Outdoor Adventure kan du altid regne med en professionel og kvalitetsbevidst service, når du køber din nye kikkerttaske online.

Specifikationer
SKU 108bino
Skriv din egen anmeldelse
Write a ReviewGPO Bino Harness Pro