Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01
SPAR 13%

Junior sæt - Kikkert, Bog & Emaljekop

Tilbudspris 459,00 kr. Normalpris 529,00 kr.
UDSOLGT - Kontakt os for leveringstid
SKU
junior4

→ Praktisk kikkert & fuglebog

→ Samlet værdi 529,- sæt pris 459,-

→ Billig Fragt & Hurtig Levering 

Gratis fragt ved køb over 499,-

GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-

Hurtig levering fra OutdoorAdventure.dk

HURTIG LEVERING
1 - 3 Hverdage

Professionel kundeservice

RING TIL OS - 70605501
Vi er altid klar til at hjælpe

100 dages returret

100 DAGES RETURRET
Gratis fragt ved ombytning

Junior sæt - Kikkert, Bog & Emaljekop

Dette Junior sæt består af en børnekikkert i form af Junior 6x21, en børnebog i form af Børnenes Fuglebog og en emaljekop. Med dette sæt får de mindste rig mulighed for at gå på opdagelse i naturen, og ikke mindst lære de 12 mest almindelige fugle i Danmark at kende, samt få en tår at drikke. Børnenes fuglebog er en bog fyldt med flotte billeder som straks fanger barnets opmærksomhed, samt fakta om de 12 mest almindelige fugle i Danmark og 12 knapper hvilket gør det muligt at lytte til de forskellige fugle. Bogen ligger op til lærdom om fuglene, samt kendskab til fuglenes lyde sådan at fuglene er lettere at spotte i naturen. Børnenes fuglebog præsenterer dig for: Solsort, Bogfinke, Svane, Krage, Gråspurv, Musvit, Stor flagspætte, Natugle, Blåmejse, Sanglærke, Hættemåge og Gråand.

I sættet finder du også en praktisk emaljekop fra Gentlemen's Hardware med teksten ''The Adventures Begins'' som direkte oversat betyder 'eventyrerne begynder' hvilket er med til at minde barnet om, at eventyrerne venter lige rundt om hjørnet. Emaljekoppen kommer i en praktisk størrelse som passer til en lille barnehånd. Koppen rummer 120 ml og tåler kun håndvask. 

Junior 6x21 er nem at betjene og kan let bruges til både leg og gode oplevelser i naturen. Børnekikkerten kommer med 6x forstørrelse og 21 mm frontlinsediameter hvilket er passende til børn i alderen 3-8 år. Et gummibelagt kikkerthus gør børnekikkerten modstandsdygtig over for slag og stød. En stor fokuseringsskrue gør det nemt at indstille kikkerten, sådan at der kommer et klart billede i hele synsfeltet. Kikkerten er udstyret med foldbare øjestykker hvilket gør det muligt for børn med og uden briller at benytte kikkerten. 

Der medfølger en praktisk taske hvor kikkerten kan opbevares i, samt en mikrofiberklud til at rense linserne og en håndledsrem. 

Køb Junior sæt - Kikkert, Bog & Emaljekop online eller i showroom hos Outdoor Adventure

Når du køber dit børnesæt online hos Outdoor Adventure får du naturligvis altid:

✔️ 30 dages fuld returret
✔️ Hurtig og billig levering
✔️ Råd og vejledning fra eksperter
✔️ Showroom i Ringsted med stort udvalg af kikkerter

Køb din nye fuglebog online idag, eller lad dig friste af vores store udvalg af skarpe håndkikkerter !

Specifikationer
SKU junior4
Skriv din egen anmeldelse
Skriv en anmeldelseJunior sæt - Kikkert, Bog & Emaljekop