Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Bresser Corvette 20-60x80

1.595,00 kr.
Fjernlager | 2-5 dages levering
SKU
1050721

→ God udsigtkikkert fra Bresser 

→ Kan bruges til Digi-Scoping

→ Billig Fragt & Hurtig Levering fra Outdoor Adventure

Gratis fragt ved køb over 499,-

GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-

Hurtig levering fra OutdoorAdventure.dk

HURTIG LEVERING
1 - 3 Hverdage

Professionel kundeservice

RING TIL OS - 70605501
Vi er altid klar til at hjælpe

100 dages returret

100 DAGES RETURRET
Gratis fragt ved ombytning

Bresser Corvette 20-60x80

Prisvenlig og god udsigtskikkert med 20-60x zoomfunktion - perfekt til nybegynderen der gerne vil i gang med spotting scopes...

Optisk system
Corvette fra Bresser er en god udsigtskikkert med BaK4 prismer, samt linser der er fuldt multi coatede, hvilket giver et skarpere og mere kontrastrigt billede i hele synsfeltet. Uønskede refleksioner og andre forstyrrende elementer i optikken er reduceret til et minimum og bidrager yderligere til den positive visuelle oplevelse af Corvette.

Kikkert konstruktion
Udsigtskikkerten har et stødsikkert ydre i form af en gummiarmering, som beskytter de indvendige dele. Fokuseringen sker let og præcist med fokuseringshjulet som er centralt placeret. Sammen med forstørrelsen som du justerer under øjestykket, har du de bedste vilkår for at stille helt skarpt på et objekt og nærstudere det ned til mindste detalje på lang afstand. 

Øjestykket har en twist-up funktion, hvilket gør det muligt for personer med eller uden briller at benytte kikkerten. Bruger du briller lader du blot øjestykket være nede, og bruger du ikke briller twister du let øjestykket op. Øjestykket har en 3 trins funktion, hvilket gør at du kan finde et niveau som du finder behageligt.

Kikkerthuset er påfyldt nitrogengas hvilket sikrer de indvendige dele mod støv og snavs, samt at kikkerten ikke dugger selv ved høje temperaturskift. Derudover er kikkerten 100% vandtæt, så den kan uden problemer være med en tur i det fri på en regnvejrsdag.

Anvendelse
En udsigtskikkert med variabel 20-60x forstørrelse er ideel til fugleobservationer. Ved de lavere forstørrelser kan du nemt panorere horisonten for at finde fugle eller andre dyr. Når du har fundet det, du leder efter, kan du hurtigt zoome ind med den høje 60x forstørrelse. Med en 80mm lysåbning får du tilstrækkelig lystransmission til at bruge kikkerten både i dagslys og i skumringen, hvor lysforholdene ikke altid er optimale.

Den nye Condor Gen. II 20-60x80 kikkert er udstyret med en række fantastiske funktioner, der sikrer en optimal brugeroplevelse:

  • Lysstærke Bak4 prismer sikrer enestående billedkvalitet og lystransmission.
  • Den fulde multilagsbelægning (FMC) på alle linseflader forbedrer lystransmissionen og reducerer uønskede refleksioner i optikken.
  • Kikkerten har en vandtæt og dugfri konstruktion takket være Nitrogengas, hvilket gør den egnet til brug under alle vejrforhold.
  • Det stødsikre og gummiarmerede kikkerthus er designet til at modstå stød og slag og har et brugervenligt fokuseringshjul for præcis justering.
  • Med den behagelige 45 graders indsigt og den 340 graders roterbare stativkrave kan du nemt finde den bedste position for observation.
  • Twist-up øjestykket med 3 trin giver dig mulighed for at tilpasse kikkerten til dine individuelle behov, uanset om du bruger briller eller ej.
  • Den udtrækkelige solskygge/dugkappe fjerner forstyrrende sidelys og forhindrer dugdannelse på linsen, hvilket sikrer klare billeder.
  • Kikkerten har også et standard gevind til fotostativ, så du nemt kan montere den på et stativ for stabilitet under længere observationer.

Bresser yder 10 års garanti og kikkerten leveres klar til brug inklusive taske, bordstativ, beskyttelsesdæksler og klud af mikrofiber.

Køb Bresser Corvette 20-60x80 online hos Outdoor Adventure

Når du køber din udsigtskikkert online hos Outdoor Adventure får du altid:

✔️ Hurtig og billig levering
✔️ Gode råd og vejledning af eksperter
✔️ 100 dages fuld returret
✔️ Showroom i Ringsted med stort udvalg af kikkerter !

Husk at se vores samlede udvalg af Bresser optik eller lad dig friste af vores praktiske håndkikkerter !

Specifikationer
SKU 1050721
Forstørrelse 20-60x
Frontlinsediameter 80mm
Prismer BaK4 Prismer
Coating FMC - Fuld Multicoatet
Øjenafstand 18 mm ved 20x
Nærmeste fokus 9 meter
Udgangspupil 4-1,3 mm
Synsfelt på 1000m 36 meter ved 20x.
Dimensioner 470x170x100mm
Vægt 1338 gram
Garanti 10 års garanti
Vandtæt / Dugfri 100% Vandtæt og dugfri (nitrogengas)
Medfølgende tilbehør Leveres klar til brug inklusiv taske, bordstativ, beskyttelsesdæksler og klud af mikrofiber.
Link til producent
Skriv din egen anmeldelse
Write a ReviewBresser Corvette 20-60x80