Svampeknive

Er du en rigtig svampejæger, må du naturligvis også have en svampekniv. Med en svampekniv ved hånden har du mulighed for at lave et godt snit når du samler svampe, samt der typisk er en børste i den anden ende af kniven, som du kan bruge det at børste det værste skidt væk når du rengøre dem. 

Du kan også dykke ned i hele vores sortiment af Knive & Tools, eller lade dig friste af vores gode tilbud

Vis som Gitter Liste

7 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

7 varer

pr. side
Faldende orden

På svampejagt med en svampekniv 

Vil du gerne på svampejagt, kræver det heldigvis ikke særlig meget udstyr, du kan komme langt med en svampekniv, svampebog og en kurv til at samle svampene i. En svampekniv er et godt stykke værktøj at medbringe på svampejagt. Der er mange fordele ved at benytte en svampekniv, b.la. sikrer du et rent snit og undgår på den måde en knækket eller trevlet svampestok. Samtidig optimere en svampekniv arbejdsgangene, da man typisk ender med at få hevet jordstokken med op hvis man samler svame uden en svampekniv, som så alligevel skal skæres fra før tilberedning. Vælger du en svampekniv med børste, har du også mulighed for at børste grannåle eller andet skidt hurtigt væk fra svampens lameller. En svampekniv er altså et fremragende redskab, som gør håndteringen og rengøringen af svampene lettere i felten. Er du nybegynder inden for svampeverden, kan det være rart at have en svampebog ved hånden når man er på svampejagt. Svampeverden byder på en masse lækre spiselige svampe, men der er også nogle af dem som er giftige, og dem vil man ikke have med i sin kurv. Derfor anbefaler vi du medbringer en god informativ svampebog som kan hjælpe dig med at kode hvilke svampe du skal tage i din kurv, og hvilke du skal lade stå. 

Køb din nye svampekniv online eller i showroom hos Outdoor Adventure

Du finder hele vores udvalg af svampeknive online her på siden. Der findes mange forskellige slags svampeknive, og vi har gjort vores for at sammensætte et repræsentativt udvalg, så du har de bedste betingelser for at finde den svampekniv som er den rette for dig. Har du brug for hjælp til at finde din nye svampekniv, eller har du spørgsmål til os eller vores produkter, er du naturligvis velkommen til at kontakte os eller rigne til os på 70 60 55 01. Vi har over 30 års erfaring i branchen, så vi kan helt sikkert hjælpe dig med at finde din nye svampekniv eller besvare de spørgsmål du måtte ligge inde med. Vil du gerne besøge os i vores showroom er du velkommen, vores showroom er beliggende på Kværkebyvej 30, 4100 Ringsted. Vores showroom er åben efter aftale, så tøv endelig ikke med at række ud til os, vi holder gerne åben for dig. Her er altid kaffe på kanden, og vi elsker en god snak om fedt udstyr !