Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Støvler

Er du på udkig efter et par gode støvler til outdoor, finder du dem hos os. I denne kategori finder du udelukkende lækre støvler til outdoor. Vi har samlet et bredt udvalg af støvler, så du finder helt sikkert et par det matcher dine behov og ønsker. Her er alt fra forede støvler der kan holde dine fødder varme ned til -40 grader, til de lettere støvler som er gode om sommeren på f.eks. vandreture. Vores udvalg af støvler til outdoor, de er af høj kvalitet, lavet i slidstærke materialer, så du kan bruge dem igen og igen, tur efter tur.

Så også vores udvalg af beklædning og bagage, så er du klar til dit næste eventyr!

Filtrer
Producent
  1. 1 vare
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Producent
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
1 vare
30
60
90
Alle
30
60
90
Alle


Støvler til outdoor

Befinder du dig tit outdoor i form af arbejdsbrug eller holder du af at tilbringe din fritid udendørs. Om du tager på korte eller lange ture outdoor, er fodtøjet nødt til at være i orden. Det danske vejr byder på regn, sol, sne, tåge og meget andet, derfor skal dit fodtøj kunne holde til lidt af det hele. Skal du på jagt, må du have et par jagtstøvler som er robust og som kan stå i mod. Skal du på vandretur i de norske fjelde skal dine støvler også kunne stå imod, så du kan få et godt fodfæste. Hos Outdoor Adventure finder du støvler der kan klare selv de hårdeste opgaver. På den måde kan du gå i fodsporene på dine forgængere eller danne dine egne veje. Vores sortiment af støvler byder på modstandsdygtigt fodtøj der kan klare alle opgaver, hvilket giver dig et solidt udgangspunkt, uanset hvilken outdoortur du skal på. Vi har udvalgt fodtøj fra de bedste leverandører på markedet som stiller med den bedste kvalitet inden for området. På den måde er du sikker på du finder støvler, der passer til lige netop det du skal bruge dem til.

Find støvler online eller i showroom

Du finder hele vores udvalg af støvler online her på siden. Du kan let navigere rundt i de forskellige kategorier, så du kun ser på den type støvle du søger. Har du spørgsmål til vores produkter kan du kontakte os eller ringe til os på 70 60 55 01. Vi sidder klar bag tastaturet og røret til at besvare dine spørgsmål. Vi har over 30 års erfaring i branchen, og vi hjælper gerne dig på vej til dit næste køb. Nøglen for os er at lytte til dig, dine behov og ønsker kommer i første række, kun sådan kan vi finde frem til de rette støvler for dig. Du kan besøge os i vores showroom, beliggende på Kværkebyvej 30, 4100 Ringsted. Her kan du afprøve forskellige modeller, størrelser og stille spørgsmål, så vi sammen kan finde de helt rigtige støvler til dig.