Pandelamper & Pandelygter

En pandelampe er genial når du vil løbe, arbejde eller blot vil have hænder fri og stadig have lys hvor du ønsker. Vores pandelamper er super kraftige og nemme at betjene. Pandelamper fåes i mange forskellige lysstyrker og kvaliteter, hos Outdoor Adventure har vi udvalgt de bedste i forhold til prisen. Køb din nye pandelampe hos os og vær sikker på at få kvalitet for alle pengene. Vi forhandler bl.a. pandelamper fra SuprabeamLed Lenser og Petzl.

Når du køber din nye pandelampe hos Outdoor Adventure får du altid 30 dages fuld returret samt hurtig og fragtfri levering. Husk at se nærmere på vores sortiment af lommelygter og ikke mindst vores brede udvalg af jagtudstyr, eller lad dig friste af vores gode tilbud på outdoor- og jagtudstyr.

Vis som Gitter Liste

12 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Petzl Tikka - 300 Lumen

  Fra 229,00 kr
 2. Petzl Zipka - 200 Lumen

  Fra 239,00 kr
 3. Klarus HC1-S Pandelampe Klarus HC1-S Pandelampe Salg

  Klarus HC1-S - 300 Lumen

  Tilbudspris 249,00 kr Normalpris 349,00 kr
 4. Petzl Actik - 350 Lumen

  Fra 289,00 kr
 5. Suprabeam S3 - Pandelampe med 200 lumen lysstyrke Suprabeam S3 - Pandelampe med 200 lumen lysstyrke Salg

  Suprabeam S3 - 200 Lumen

  Tilbudspris 429,00 kr Normalpris 499,00 kr
 6. Suprabeam V3air Genopladelig Pandelampe Suprabeam V3air Genopladelig Pandelampe Salg

  Suprabeam V3air Genopladelig - 650 Lumen

  Tilbudspris 749,00 kr Normalpris 799,00 kr
Vis som Gitter Liste

12 varer

pr. side
Faldende orden

Pandelamper og pandelygter til ethvert behov

Når man færdes meget i naturen, specielt i de mørke tider på året, er det vigtigt at have en pålidelig og kraftig pandelampe med sig. De pandelamper der findes på markedet idag, er alle med LED dioder og imponerende lysstyrker. Teknologien bag de højtydende lygter udvikles konstant, og man ser hele tiden nye og mere innovative pandelygter, til gavn for forbrugerne.

Lige meget om du skal bruge en pandelampe til løb, fritid, outdoor eller jagt, kan du finde det hos os. Vi fører et bredt udvalg af de bedste pandelamper på markedet, alle sammen med kraftige lysstyrker og smarte funktioner. I denne kategori finder du pandelamper til jagt, og hvis du søger en kraftig pandelampe til fritid og outdoor har vi også dette. 

Køb pandelamper og pandelygter online med gratis levering

Når du køber din nye pandelampe online hos Outdoor Adventure får du altid hurtig og billig levering til hele Danmark. Vi er en dansk virksomhed der har showroom i Ringsted, hvor du altid er velkommen til at komme forbi og prøve din nye pandelygte. Vi giver 30 dages fuld returret og vi er altid klar til at rådgive dig til det helt rigtige køb af lygte. Du er altid velkommen til at kontakte os på 70 60 55 01 eller skrive en besked til os her.