Vortex Kikkert og Optik

Her finder du alle vores praktiske Vortex kikkerter som alle kommer med 30 års VIP garanti. Vortex har produceret kvalitets kikkerter i mange år, og dem der allerede har haft en Vortex kikkert vil med garanti vælge en igen. Der er ingen tvivl om at vælger du en Vortex kikkert, vælger du samtidig en kikkert for livet. 

Når du køber din Vortex kikkert hos Outdoor Adventure, får du altid 30 dages fuld returret samt hurtig og fragtfri levering. Vi fører et bredt udvalg af kikkerter fra Vortex og du er altid velkommen i vores showroom i Ringsted, hvor du kan prøve din nye kikkert inden du køber.

Husk at se nærmere på vores store udvalg af håndkikkerter, jagtkikkerter eller vores praktiske monokikkerter !

Vis som Gitter Liste

4 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Vortex Solo 8x25 monokikkert Vortex Solo 8x25 monokikkert Salg

  Vortex Solo 8x25

  Tilbudspris 599,00 kr Normalpris 679,00 kr
 2. Vortex Solo 10x25

  749,00 kr
 3. Vortex Solo 8x36 Monokikkert Vortex Solo 8x36 Monokikkert Salg

  Vortex Solo 8x36

  Tilbudspris 1.095,00 kr Normalpris 1.179,00 kr
 4. Vortex Impact 1000

  2.295,00 kr
Vis som Gitter Liste

4 varer

pr. side
Faldende orden

Vortex Optics - Verdenskendt kvalitets brand

I 1986 flyttede Dan og Margie Hamilton til Wisconsin i USA, og startede en lille forretning med outdoor udstyr. Lige siden starten har Dan og Margie fokuseret på kundepleje, og sørget for at give deres kunder den bedste oplevelse og rådgivning. I 2002 blev Vortex Optics grundlagt, med den klare målsætning om at producere kvalitsoptik til konkurrencedygtige priser. Derudover havde man fra starten en klar opfattelse af, at værdierne fra butikken skulle følge med over i det nye kikkertmærke. Derfor introduceredes Vortex VIP garantien, som er din unikke garanti for at få ombyttet et Vortex produkt hvis der sker den mindste defekt på produktet. Du kan læse meget mere om Vortex Optics på deres egen hjemmeside, www.vortexoptics.com.

Vortex kikkerter med livsvarig garanti.

Netop den livsvarige VIP garanti som Vortex tilbyder, er grunden til at mange ender med at vælge en kikkert fra Vortex. Lige siden Vortex blev startet, har kundepleje været en stor del af missionen. Derfor introducerede man hurtigt VIP garantien når man køber et Vortex produkt. Denne garanti indebærer at alle former for defekter der har indflydelse på det mekaniske eller optiske system, er dækket af garantien. Her skelner man ikke imellem om fejlen kan være selvforskyld eller ej, lige meget hvordan fejlen eller skaden er opstået, dækker Vortex reparation eller ombytning. Dette kan naturligvis kun lade sig gøre fordi man tror 100% på sine produkter og producerer noget af det bedste på markedet.

Stort produktsortiment fra Vortex.

Vortex producerer og forhandler alverdens former for optik til både jagt, fritid og outdoor. Håndkikkerter, udsigtskikkerter, afstandsmålere og sigtekikkerter er blot deres hovedprodukter - herudover producerer Vortex et hav af tilbehør og grej til brug sammen med optikken. Med et produktsortiment af håndkikkerter der spænder fra mellemklassen til high-end klassen, kan man altid finde en kikkert der passer til ens budget og behov.

Køb Vortex kikkerter online hos Outdoor Adventure !

Hos Outdoor Adventure forhandler vi Vortex kikkerter på grund af den uovertrufne kvalitet og den udvidede garanti, så du som forbruger får et kvalitetsprodukt som vi 100% kan stå inde for. Vi har over 30 års erfaring fra branchen og rådgiver dig til det helt rigtige valg af kikkert.

Ønsker du at prøve din kikkert inden du køber, er du altid velkommen i vores showroom i Ringsted, hvor vi har et stort udvalg af kikkerter og optik til ethvert behov. Her kan du i rolige omgivelser prøve din nye Vortex kikkert og se forskellen fra de andre modeller på markedet. Hvis du ønsker vejledning i at vælge den rigtige kikkert, er du altid velkommen til at kontakte os på 70605501, så gør vi alt hvad vi kan for at finde den rigtige kikkert til dit behov.