Vortex Kikkert og Optik

Her finder du alle vores praktiske Vortex kikkerter som alle kommer med 30 års VIP garanti. Vortex har produceret kvalitets kikkerter i mange år, og dem der allerede har haft en Vortex kikkert vil med garanti vælge en igen. Der er ingen tvivl om at vælger du en Vortex kikkert, vælger du samtidig en kikkert for livet. 

Når du køber din Vortex kikkert hos Outdoor Adventure, får du altid 30 dages fuld returret samt hurtig og fragtfri levering. Vi fører et bredt udvalg af kikkerter fra Vortex og du er altid velkommen i vores showroom i Ringsted, hvor du kan prøve din nye kikkert inden du køber.

Husk at se nærmere på vores store udvalg af håndkikkerter, jagtkikkerter eller vores praktiske monokikkerter !

Vis som Gitter Liste

10 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Vortex Solo 8x25 monokikkert Vortex Solo 8x25 monokikkert Salg

  Vortex Solo 8x25

  Tilbudspris 599,00 kr Normalpris 695,00 kr
 2. Vortex Solo 10x25 monokikkert Vortex Solo 10x25 monokikkert Salg

  Vortex Solo 10x25

  Tilbudspris 699,00 kr Normalpris 749,00 kr
 3. Vortex Solo 10x36 Monokikkert Vortex Solo 10x36 Monokikkert Salg

  Vortex Solo 10x36

  Tilbudspris 1.249,00 kr Normalpris 1.349,00 kr
Vis som Gitter Liste

10 varer

pr. side
Faldende orden

Vortex optik - Kvalitet der kan ses.

Vortex optik producerer kikkerter i alle niveauer, lige fra en lille lommekikkert til avancerede kikkerter med kraftig forstørrelse. Derfor er du også sikker på at finde en kikkert der passer til dit behov, når du kigger på vores udvalg af Vortex kikkerter. Du kan se meget mere om Vortex kikkerter på deres hjemmeside, www.vortexoptics.com.

Vortex optik blev stiftet tilbage i 1986 af Dan og Margie Hamilton som startede en outdoor forretning, hvor deres målsætning var at drive en venlig og servicemindet kundeservice. Familien bag Vortex optik er amerikanske, og har alle en fortid som krigsveteraner. Den dag i dag er Vortex optik stadig ejet af den samme familie som stiftede brandet. Behovet opstod for et godt og solidt kikkertmærke, og derfor startede de i 2002 Vortex Optics. En god kikkert er svært at undvære i naturen, om du er naturnyder eller fugleentusiast har du brug for en god kikkert der kan være din makker på dine ture i det fri, og det er her Vortex optik kommer ind i billedet. Siden da har Vortex designet, produceret og distribueret tusindvis af kvalitets kikkerter til hele verden. En Vortex kikkert er derfor et sikkert valg, da kikkerterne er produceret med øje for kvalitet og funktionalitet i højsædet, derfor får du en god kikkert selv hvis du vælger en af de billigere kikkerter fra Vortex optik.

Vortex VIP garanti på alle produkter !

Hos Outdoor Adventure gør vi vores bedste for at sælge de bedste produkter på markedet af god kvalitet. Vortex optik er et af de mest populære mærker, når man snakker optik. Det skyldes i høj grad deres kvalitet, men ikke mindst deres ry, da de er kendt for at du foretager en sikker investering for livet, når du vælger en kikkert fra Vortex optik. Når du køber en Vortex kikkert får du automatisk 30 års VIP-garanti med i købet, derfor tør vi godt garanterer du får maximal kvalitet for pengene. VIP-garanti står for "Very Important Promise" og betyder i al sin enkelhed at Vortex lover dig at reparere eller ombytte din kikkert, hvis der sker noget med den i garantiperioden. Denne garanti gælder samtlige produkter fra Vortex optik, om skaden er sket pga. brand, din hund har bidt i den eller andet står Vortex optik 100% inde for kvaliteten, effektiviteten og holdbarheden af produkterne. Derfor får du alle skader repareret gratis, og hvis de ikke kan repareres, ombytter Vortex optik til en helt ny kikkert. Denne form for garanti er din sikkerhed for kvalitet, når du køber en Vortex kikkert. Denne garanti er et rigtig godt argument for at vælge Vortex som sit nye kikkertmærke, det er de færreste kikkertmærker der yder denne form for garanti i den prisklasse. Vortex optik yder denne garanti som det helligste løfte til alle deres kunder, at de lover at gøre alt for at løse det problem eller den skade ved at sørge for at reparere produktet på bedste vis. Som nævnt vil de ombytte produktet, såfremt de ikke har mulighed for at reparerer det, så får du en helt ny, kvit og frit.

Køb din Vortex kikkert hos Kikkert Shoppen

Hos Kikkert Shoppen elsker vi kikkerter og har mange års erfaring med at rådgive og hjælpe kunder med at vælge den rigtige kikkert. Kom endelig forbi vores showroom og se vores udvalg af Vortex kikkerter, eller slå på tråden og lad os få en sludder om hvilken kikkert du skal vælge. Vi ved hvor svært det kan være at vælge den rigtige kikkert, derfor hjælper vi hver dag kunder med at spore sig ind på den helt rigtige kikkert. Lad os endelig hjælpe dig med at finde din næste kikkert også.

Husk også at se vores brede udvalg af fuglekikkerter, håndkikkerter og ikke mindst vores super gode kikkert tilbud. Du kan døgnet rundt købe din kikkert online på vores webshop, og vi leverer hurtigt og billigt til hele Danmark !