Suprabeam Lygter

Suprabeam leverer kvalitets lygter med vedvarende høj lumen. Suprabeam er en dansk producent, som står for at være innovative. Det kan ses på deres unikke designs hvor der virkelig er tænkt over alt - mindre kunne ikke gøre det!

Lygterne fra Subrabeam er gennemtestet i ekstreme miljøer, det er grunden til Subrabeam giver 5 års garanti på deres solide produkter.

Hos Outdoor Adventure får du altid en hurtig levering til hele Danmark. Vi forhandler et stort udvalg af lommelygter og pandelamper, og vi står klar med rådgivning og svar til dig.

Vis som Gitter Liste

5 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

5 varer

pr. side
Faldende orden

SUPRABEAM - HØJ KVALITET TIL DIG DER VIL OPLEVE DEN LYSE VERDEN !

Hvad er "ægte lys"

Suprabeam har et hold af ingeniører, som bestræber sig på at levere den bedst mulig oplevelse for deres kunder.

Deres hold arbejder hårdt på altid at finde den rigtig balance mellem deres eletronisk styring af batterier og LED pærer, det giver længere batterilevetid og vedvarende belysning uden at tabe lyskræft.

I videoen ses nogle af Suprabeams produkter i aktion og vigtigen ved at have et pålideligt produkt. Subprabeam brandet er et brandt hvor der har tænkt på alt.

Med deres gennemtækte POWER LED for du altid:

· Maximal effekt

· Effektiv termisk styring

· Lavt strømforbrug

· Lang levetid

 

Suprabeam har nøje tænkt over hvilket dele der oftes går i stykker på en lommelygte og derfra bygget deres lommelygter til ekstrem holbarhed. det kan ses på switchen som bliver trykket på mange gange i løbet af korte tidsperioder.

Det har Suprabra teamet tænkt over og derfor testet deres switche til at mindst kunne holde til 20.000 gange. Det er et imponerende  resultat i sig selv, men det stopper ikke her. Mange af Suprabeams fås i solid silicone, det gør oplevelsen med lygterne behagelig. 

Modulopbygget 

Alle Suprabeams produkter er modulopbygget, som giver kunderne mulighed for at skifte enkle dele istedet for at gribe til lommerne og købe nye lygter hele, hvis en lille der skal udskiftes.

  • Let udskiftelige dele
  • Godt for miljøet
  • Alle produkterne er modulopbygget