Petzl pandelamper

Petzl er verdenskendt for deres imponerende design og lysstyrke. En pandelampe fra Petzl er innovativ og gennemtestet af mange brugere. Petzl udmærker sig ved at lave letvægts-pandelamper som ikke går på kompromis med hverken lysstyrke eller design. 

Hos Outdoor Adventure får du altid hurtig og billig levering til hele Danmark. Vi har over 30 års erfaring fra branchen og derfor kan vi rådgive dig til det helt rigtige køb af pandelampe eller andet outdoor udstyr.

Husk også at se vores udvalg af pandelamper og lommelygter eller lad dig friste af vores udvalg af praktisk outdoor udstyr !

Vis som Gitter Liste

6 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

6 varer

pr. side
Faldende orden

KØB EN AF DE MANGE FORSKELLIGE MODELLER AF PETZL PANDELAMPER ONLINE HOS OUTDOORADVENTURE.DK

Hos OUTDOORADVENTURE.DK er vi fast besluttet på at hjælpe kunder med at finde den bedste løsning til deres behov. Vi har over 30 års erfaring og tilbyder op til 5 års garanti på PETZL produkter.

Vi sørger for hurtig levering og masser af support. Har du spørgsmål omkring nogle af vores produkter er du mere end velkommen til at kontakte os her.

PETZL - ET BRAND LAVET AF ERFARINGER OG EKSPERTISE

Petzl er en fabrikant af udstyr af høj kvalitet, som laver udstyr til mange forskellige genrer af udendørslivet her i blandt klatring, camping, løb, cykling og meget mere. Petzl har med mange års erfaring fremstillet produkter helt tilbage fra midten af 70'erne. 

PETZL'S PANDELAMPER ONLINE HOS OUTDOORADVENTURE.DK ER ET - MUST HAVE !

Et af PETZL's mange bedrifter er pandelampen, som er blevet et "must have" for de fleste naturister grundet deres solide materiale, lysmuligheder og vægt. Udover at være et gennemtænkt produkt, så gør den franske fabrikant sig også i smarte designs i form af modeller og farver.

Fernand Petzl begyndte hans karriere i 1920, hvor han begyndte at udvikle sikkerheds gear til grottedykkere og andre inden for redningsmiljøet. Fernand Petzl's produkter blev hurtigt et hit og eksisterer derfor i dag med et ry for at være et af top mærkerne.

Husk også at se vores brede udvalg af pandelamper og lommelygter eller lade dig friste af vores fremragende outdoor udstyr !