70 60 55 01    |   

  Gratis fragt med PostNord    |   

  Levering 1-3 dage    |   

  Sikker Nethandel   

BRESSER KIKKERTER

Det tyske mærke Bresser er af god kvalitet og lancere ofte nye produkter i forskellige prislejer og design, En ting alle Bresser produkter har til fælles er at de kommer i en god kvalitet, som giver tilfredse kunder. Bresser er kendt i hele Europa og resten af verden, og kan kalde sig selv for et af de store brands som markedet har at tilbyde.

Du kan få en Bresser der passer lige til dig her på Outdooradventure.dk i dag, vi har en masse forskellige modeller fra Bresser, de fås i mange størrelser og designs. Hos Outdoor Adventure giver vi altid fri levering og 30 dages fuld returret. Vi sidder klar ved computeren ligeså vel som telefon til at rådgive dig til at finde den helt rigtig kikkert.

pr. side
1 varer
pr. side
1 varer

BRESSER KAN DET HELE !

BRESSER repræsenterer optikkens verden som ingen anden virksomhed i Europa. BRESSER er kendt over hele Europa for at have en fremragende pris og produkter til forskellige anvendelsesområder. Produktlinjen opdateres løbende med nye relaterede produkter. Det er opdelt af produkt-serier, der udgør forskellige kvalitet, optik og design. Dette hjælper dig på vej  med at finde det bedste produkt. Du kan læse mere om Bresser på www.bresser.de

Filtrer din søgning

Mulige filtre

Frontlinsediameter
  1. 25mm (1)
Prismer
  1. BaK4 Prismer (1)
Forstørrelse
  1. 10x (1)
Producent
  1. Bresser (1)
Coating
  1. FMC - Fuld Multicoatet (1)
Vandtæt
  1. Ja / Nitrogen gas (1)
Sammenlign produkter

Du har ingen produkter at sammenligne.

Pris
kr468
kr470
  • Køb dit outdoorudstyr online hos Outdoor Adventure !