Focus Nordic

Focus Nordic er repræsenteret på 15 markeder og er en af de førende leverandørere i Europa. Focus Nordic er dedikeret til at dele inspiration og viden med deres kunder, hvilket afspejler sig i deres mission om at skaffe brugerne alt hvad de skal bruge for at få den optimale oplevelse. 

Vælger du en kikkert fra Focus Nordic, er du sikker på at få en kikkert af høj kvalitet, der er gennemtestet og udviklet med forbrugeren for øje.

Du finder hele vores udvalg af Focus Nordic online her på siden, eller i vores showroom beliggende på Kværkebyvej 30, 4100 Ringsted. 

Vis som Gitter Liste

8 varer

pr. side
Faldende orden
  1. Focus Outlook 20-60x80 Udsigtskikkert Focus Outlook 20-60x80 Udsigtskikkert Salg

    Focus Outlook 20-60x80 inkl. Kikkertstativ

    Tilbudspris 2.995,00 kr Normalpris 3.390,00 kr
  2. Focus Viewmaster ED 20-60x80 udsigtskikkert Focus Viewmaster ED 20-60x80 udsigtskikkert Salg

    Viewmaster ED 20-60x80 inkl. kikkertstativ

    Tilbudspris 5.495,00 kr Normalpris 5.990,00 kr
Vis som Gitter Liste

8 varer

pr. side
Faldende orden

Om Focus Nordic 

Focus Nordic rummer over 60 varemærker og er en stor international virksomhed der er repræsenteret i en del lande rundt omkring i Europa. Focus Nordic er specialister i optik, foto og video, og med et stort antal af producenter og varemærker på tværs af lande, kulturer, sprog og valuta, har Focus Nordic rig mulighed for at tilbyde et omfattende og bredt sortiment af produkter med høj effektivitet. 

Focus Nordic har deres hovedkontor i Sverige, her findes logisitik, marketing, produktadministration, IT og finans, som i tæt samarbejde med lokal markedsekspertise sikrer at leverandørerne lever op til deres standard overfor forbrugerne, sådan at deres produkter fremstår i optimal stand. 

Focus Nordic's mission og vision er helt klar, de ønsker at give brugerne alt hvad der er nødvendigt for at få den optimale oplevelse. Focus Nordic sigter efter at være nummer ét på alle deres markeder, hvilket viser sig ved at de stræber efter at få de bedst mulige samarbejdspartnere, samt efterstræber at være den mest værdifulde samarbejdspartner for deres kunder og leverandører. 

Køb Focus Nordic online eller i showroom 

Du finder vores udvalg af Focus Nordic online her på siden. Her kan du nemt danne dig et overblik over de mange produkter, og skulle du få brug for hjælp til at vælge den rette kikkert, er vi klar til at hjælpe og guide dig til det rette valg. Du kan kontakte os her, eller ringe til os på 70 60 55 01. Vi sidder klar bag røret og tasterne til at rådgive dig. Vil du gerne afprøve forskellige produkter, eller stille dine spørgsmål personligt, kan du besøge os i vores showroom, beliggende på Kværkebyvej 30, 4100 Ringsted. Her kan du i stille omgivelser, med en god udsigt afprøve alle vores kikkerter og få råd og vejledning til at finde den helt rette kikkert for dig !