Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Ravlygter

Er du glad for at lede efter rav, men har brug for en hjælpende hånd, er en ravlygte det du leder efter. Med en ravlygte ved hånden, kan du i de mørke timer få lyst ravet op, så du bedre kan se hvad der er rav og hvad som er sten. Du finder et stort udvalg af ravlygter online her på siden, og har du brug for hjælp til at finde den rette ravlygte, står vi klar til at hjælpe dig. 

Husk at se hele vores udvalg af Outdoor eller lad dig friste af vores gode tilbud

Filtrer
Producent
  1. 7 varer
Pris
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Producent
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
7 varer
30
60
90
Alle
30
60
90
Alle


Fordele ved en ravlygte? 

Der er mange fordele ved at medbringe en ravlygte på ravsafari, men den åbenlyse er naturligvis, at med en ravlygte ved hånden, bliver chancen for at få gevinst gevaldigt større, sammen med en række andre krav, som tid og sted. Ravlygter er specielt designet til at gøre det let at spotte rav på lang afstand. Ravlygterne er lommelygter med UV-lys, ravlygterne udsender derfor et UV-lys der får biologiske mikroorganismer op, og dermed ravet. Ravlygter er beregnet til at skulle anvendes når det er mørkt. Ved brug af ravlygte i mørket, bliver det tydeligt at se ravet lyse op, og det øger derfor dine chancer gevaldigt for at finde både store og små skatte. 

Hvem kan finde rav med en ravlygte? 

Hvem kan finde rav med en ravlygte, og hvor gammel skal man være for at kunne betjene en ravlygte? Stort set alle kan betjene en ravlygte. Er dit barn stor nok til at betjene en lommelygte? Hvis ja, så er dit barn også stor nok til at kunne betjene en ravlygte. Tager du på ravjagt med din familie, får i uden tvivl en sjov og social aktivitet som byder på rigeligt med frisk luft, samt bunkevis af gode oplevelser. Med en ravlygte bliver ravjagten sjovere da chancerne for at få gevinst er større. 

Hvor finder man rav? 

Det er muligt at finde rav langs kyster, hvor ravet skyller i land efter at have ligget mange år i havet. I Danmark findes nogle af de bedste muligheder for at finde rav, så det er bare med at få pakket tasken og komme afsted. Når først du er ankommet til stranden, anbefaler vi du leder i tang og skaller, da ravet gerne bliver skyllet op sammen med det. Generelt kan man sige det er godt at lede i ''opskyl'' altså det seneste materiale der er skyllet op på stranden. Her kommer en ravlygte ind i billedet, med en ravlygte ved hånden gør det arbejdet lettere, da det bliver tydeligt om der er rav at finde eller ej. 

Hvornår skal man lede efter rav? 

Du kan lede efter rav på alle tider af året, med og uden ravlygte. Vil du gerne gøre dine chancer så gode som muligt, anbefaler vi du tager på ravjagt om vinteren eller efter en storm. Efter en storm er der blevet rusket godt op i havbunden, og der findes derfor nogle af de bedste muligheder for der er blevet skyllet noget rav med op på stranden. Om efteråret og vinteren er vandet koldere og det giver bedre chancer for at ravet bliver skyllet op på land. Vil du gerne forbedre dine chancer for at finde rav, eller har du svært ved at nå ud i vintermånederne mens det er lyst, er en ravlygte den perfekte makker. 

Køb ravlygter online eller i showroom 

Vi håber du har kunne bruge vores råd, og at det vil bringe dig held med at finde rav på din næste ravtur. Du kan finde hele vores udvalg af ravlygter online her på siden. Er du i tvivl om hvilken ravlygte du skal vælge, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os eller ringe til os på 70 60 55 01. Vi sidder klar bag tasterne og røret til at hjælpe og guide dig til det helt rigtige valg. Vil du gerne afprøve vores ravlygter, er du velkommen i vores showroom, er finder du sand og rav, så du tydeligt kan se hvor godt ravlygter virker.