Brug for hjælp ?
Ring til os på 70 60 55 01

Pandelamper

Pandelamper er geniale når du mangler lys, men har brug for at have dine hænder frie til arbejde, løb eller andet. Vi har samlet et bredt udvalg af kraftige pandelamper som er lette at betjene. Der findes et kæmpe udvalg af pandelamper, os hos Outdoor Adventure har sammensat et udvalg af de bedste pandelamper på markedet. Vi har haft øje på lysstyrke, kvalitet, batterilevetid og pris i vores udvælgelse. Du kan derfor være sikker på at få en god kraftig pandelampe af den højeste kvalitet og til en rimelig pris når du køber din pandelampe hos os. Vi forhandler pandelamper af kendte brands som gennem tester deres produkter, som f.eks. Suprabeam, Led Lenser og Petzl.

Hos Outdoor Adventure får du altid billig og hurtig levering – både på pandelamper og alle vores andre produkter. Husk at se hele vores udvalg af Outdoor eller lad dig friste af vores kikkerter, så du har alt hvad du skal bruge til en god tur i det fri.

Filtrer
Farve
  1. 1 vare
Lumen
  1. 3 varer
  2. 1 vare
  3. 2 varer
Producent
  1. 2 varer
  2. 1 vare
  3. 3 varer
Pris
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Producent
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
6 varer
30
60
90
Alle
30
60
90
Alle


Pandelamper til alle formål

En pandelampe er god i mange situationer. Den er genial til løb, arbejde og generelt i situationer hvor du ønsker dine hænder frie, men mangler lys. En pandelampe sidder selv sagt på panden, den lyset følger derfor dit hoveds bevægelser, hvilket er praktisk, da det oftest vil være der, at der mangler lys. Vores sortiment består at et bredt udvalg af pandelamper i mange forskellige prisklasser. Prisen afhænger af en lang række faktorer, som f.eks. lysstyrken. De fleste som er på jagt efter en pandelampe, ønsker en kraftig pandelampe. En af de typiske fejl vi ser er, at med ønsket om en kraftig pandelampe købes den med flest lumen da det må betyde den har den højeste lysstyrke. Det er som sådan ikke forkert, for lumen er = lysstyrken, men det er ikke altid der er brug for den højeste lysstyrke. Hvor kraftig en pandelampe du har brug for, afhænger af dit behov. Vi er med på, at en pandelampe typisk skal bruges i flere forskellige situationer, og det ikke vil være hensigtsmæssigt at skulle skifte pandelampe hele tiden. Derfor er de fleste af vores pandelamper udstyret med 3 forskellige lysstyrker du let kan skifte imellem.

LED pandelamper

Er du på udkig efter en LED pandelampe, er du kommet til det rigtige sted. Vi har et bredt udvalg af pandelamper med LED. LED teknologien har de seneste par år gennemgået en fantastisk udvikling, og du vil helt sikkert blive imponeret over din nye LED pandelampe, hvis du har prøvet en af de første der kom på markedet. Der er sket en helt masse siden, de er blevet mindre i størrelsen, hvilket er en fordel når vi snakker om LED pandelamper. Her ønskes en kraftig pandelampe, men den skal også være let så det ikke føles som en hjelm på hovedet. De første modeller kæmpede også med batterilevetiden, hvilket langt fra er tilfældet i dag. Vi har LED pandelamper som har en batterilevetid på 120 timer. Slutteligt er lysstyrken også blevet væsentlig optimeret, du får i dag en meget kraftigere LED pandelampe end de første der kom på markedet. Du kan derfor trygt vælge en LED pandelampe, faktisk kan du med fordel vælge en LED pandelampe, da den uden tvivl vil imponere dig på mange måder.

Køb kraftige pandelamper online

Køb din næste pandelampe online hos Outdoor Adventure. Vi har et bredt udvalg af kraftige pandelamper, som består af mange forskellige typer, og du finder dem alle sammen online på vores hjemmeside. Har du problemer med at vælge, eller har du spørgsmål til vore produkter, så kontakt os gerne eller ring til os på 70 60 55 01. Vi sidder klar bag tasterne og telefonerne til at hjælpe og guide dig til din nye pandelampe. Du er også altid velkommen til at besøge os i vores showroom som er beliggende på Kværkebyvej 30, 4100 Ringsted. Her kan du prøve den eller de pandelamper du har udset dig, vurdere hvordan den sidder på og afprøve lysstyrken. Vi har over 30 års erfaring i branchen, og vores viden spænder bredt, så tøv endelig ikke med at række ud til os, vi vil glæde os til at høre fra dig!